ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ... ΞΟΥ!

 

Η τηλεόραση ετοιμάζεται για την νέα σεζόν. Ο Ant1 ανάμεσα σε όλα όσα θα παρουσιάσει, έχει ανακοινώσει και το νέο τραγουδιστικό talent show FINAL 4. Συγκεκριμένα η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού έλεγε:

«Τέσσερις κριτές..., ένας κι ένας. Για πρώτη φορά σε μουσικό παιχνίδι, κριτές είναι τέσσερις καλλιτέχνες από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, που όμως ο καθένας είναι ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή στον τομέα του, είπαν το μεγάλο ναι και θα είναι μέλη της κριτικής επιτροπής».

Ειδικότερα για τον Νίκο Μωραϊτη η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 έγραφε: «Ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του. Έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους του ελληνικού τραγουδιού (Αλεξίου, Γαλάνη, Πρωτοψάλτη, Μητροπάνο, Χατζηγιάννη, Ρέμο κ.α.) και τους έχει προσφέρει τεράστιες επιτυχίες αλλά και διαχρονικά συγκινητικές στιγμές με την ιδιαίτερη γραφή του».

 
Τώρα λοιπόν διαβάζουμε ότι τον έδιωξαν. Έδιωξαν από το talent show του ANT1 τον Νίκο Μωραΐτη λόγω κάποιων αναρτήσεων του στο tweeter. Και επειδή δεν μπορούσαν να πουν τον πραγματικό λόγο - επικαλούνται πως η απόφαση τους έχει να κάνει με το format της εκπομπής που - όπως του ανακοίνωσαν - δεν επιτρέπει 4 κριτές αλλά 3, αιτιολογία που δεν φάνηκε να πείθει τον στιχουργό, μια και υπάρχουν χώρες που οι κριτές είναι 3 και άλλες που είναι 4.
 
Η ανακοίνωση Μωραΐτη μέσω facebook λέει: «Αγαπητοί φίλοι, πριν από λίγο μού ανακοινώθηκε…
H συνέχεια εδώ ...nikosonline.gr