ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ

 

Το κορίτσι έκανε λάθος. Από τηλεοράσεως αντί να πει σι-ι-όου είπε ''τσέο''. Και τι έγινε; Χαμός στο ίσωμα. Πλάκωσε η ατέλειωτη καζούρα για την συριζαία. Μιλάμε ότι είμαστε πολύ της πλάκας. Αν είναι δυνατόν τόσοι πολλοί άνθρωποι να άφησαν τις δουλειές τους, ό,τι άλλο κάνουν, για να ασχοληθούν με τη γκέλα μιας νεαρής βουλευτίνας. Να υποφέρει το twitter από τα σχόλια τα ειρωνικά σε βάρος της κάποιας Κατερίνας Νοτοπούλου.

Το πράμα είναι εξόχως ανησυχητικό. Πως διάολο να πάει μπροστά ο τόπος; Εκτός κι αν τα περιμένουμε όλα από τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του. Κι ένα σωρό Έλληνες να πλακώνονται στα social media με μπηκτές στην συριζαία. Τον CEO, τα αρχικά του Chief Executive Officer, δεν το πρόφερε σωστά. Και θα χάσω εγώ χρόνο, να βρω την έξυπνη ατάκα, για να καρφώσω τη στραβομάρα της κοπελλιάς.

Όχι, κύριε. Δεν ασχολούμαι με την Νοτοπούλου. Με τους ''σχολιαστές'' τα έχω. Στο φινάλε, για να μη ξεχνιόμαστε, το κορίτσι είναι εκλεγμένο, άρα είναι αντιδημοκρατικό να έχουν απαίτηση να ξέρει περισσότερα απ' αυτούς που την ψήφισαν. Και γιατί τα βάζουν με την εκλεγμένη του λαού κι όχι με τον λαό εκείνο που δεν έχει ιδέα περί CEO, πως προφέρεται, τι είναι τούτο.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΚΡΑΧ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟ