ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΜΟΥ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΜΟΥ

 

Tο τελευταίο μου άλμπουμ το ηχογράφησα υπό την επήρεια ναρκωτικών. Το είπε φόρα παρτίδα η ίδια. Γιατί στο λέει, όμως; Έλα, ντε!
Πριν κυκλοφορήσουν τα τραγούδια της, «αποκαλύπτει» ότι πήγαινε στο στούντιο μαστουρωμένη. Και τραγουδούσε φτιαγμένη. Γιατί στο λέει; Έλα, ντε!

Διαφήμιση κάνει. Και όσοι τσιμπήσουν. Ντόρο γύρω από το όνομα της. Να συζητηθεί. Μη και ξεχαστεί. Από τους φαν αλλά και όσοι δεν είναι φανατικοί της θαυμαστές. Το είχε διαπράξει η Lady Gaga. Το εν λόγω φρικιό. Μιλάμε για την επικοινωνιακή προπαγάνδα που στήνεται πριν βγει στο εμπόριο ένας δίσκος, ένα βιβλίο, μια ταινία, μια θεατρική παράσταση.

Συσκέψεις στο επιτελείο. Στην ομάδα εργασίας της προώθησης του άλμπουμ, του κάθε προϊόντος. Όχι ό,τι κάτσει. Αντίθετα, είναι ανάγκη να βοηθηθούν οι πωλήσεις,.Τι κάνουμε; Τι λέμε. Ποια τρυκ να στήσουμε, να ιντριγκαριστεί το αγοραστικό κοινό.

Και αποφασίστηκε. Η τραγουδίστρια π.χ. να πει ότι τα’ κοψε πλέον τα drugs. Ότι έπινε σαν τρελή, ότι ήταν εθισμένη, διότι πονούσε, και για να... ξεπονάει έριχνε τις μυτιές της, όμως τελικά όταν τελείωσε ο δίσκος έκοψε μαχαίρι όλες τις ουσίες. Στο μεταξύ τρέξτε να αγοράσετε το άλμπουμ να ακούσετε πως τραγουδάει υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι σότο από τις προκάτ αποκαλύψεις. Είπαμε. Τα πάντα όλα γίνονται για να πουλήσουν. Που σημαίνει, τι; Δεν ασχολήσαι. Δεν ψάχνεις τι πλασάρουν σκάρτο ή όχι. Αδιαφορείς και για τα ψέματα, και για τις αλήθειες της showbiz. Νομίζω.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΑΣΥΛΟ