ΜΑΘΕΤΕ, ΡΕ, ΓΡΑΜΜΑΤΑ...

 

Διαβάζεις πρώτα του τίτλο του ρεπορτάζ. Έτσι πάει. Μετά το μάτι πέφτει στη φωτογραφία. Αυτή είναι η σειρά πρώτα τα μεγάλα γράμματα ή πρώτα τη φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο και μετά ο αναγνώστης θα αποφασίσει αν θα διαβάσει τις αράδες.

''Εναντίον των προσφύγων ο Ζουγανέλης'' διαβάζεις στον τίτλο. Πάλι ο παλιάνθρωπος! Πάλι τα έβαλε με τους φουκαράδες τους ξεσπιτωμένους. Είναι και καλλιτέχνης άνθρωπος, αλλά χωρίς αισθήματα ανθρώπινα. Για να αναγιγνώσκω τα τέρατα που αμόλυσε, τέλος πάντων να έχω τη δικαιολογία μου πρωί πρωί βραδιάτικα που βράζω και θέλω να ρίξω μπινελήκια και όποιον πάρει ο στόμας μου.

Ώπα, ρε! Πρώτον, ο κύριος Γιάννης Ζουγανέλης δεν στρέφεται εναντίον των προσφύγων. Και, δεύτερον, ακόμα κι αν ορισμένοι... ευαίσθητοι άξιοι για ροχάλα παρεξήγησαν την κουβέντα του μουσικού, γιατί τον χαρακτηρίζουν πολέμιο των προσφύγων; Δεν κατάλαβα. Παίζει Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός κι εγώ είμαι υπέρ της μιας ομάδας. Εσύ, κύριε χάλια, γιατί με βγάζεις αντίπαλο της άλλης;

ΝΔ και Σύριζα διεκδικούν το Μαξίμου στις εκλογές. Εγώ είμαι με το ένα κόμμα, όμως αυτό δεν με υποβιβάζει και αντίθετο του άλλου κόμματος. Ό,τι είπε ο κάθε Ζουγανέλης το είπε για να εκφράσει τα, κατά τη γνώμη του, συμφέροντα της Ελλάδος. Των Ελλήνων. Όχι γιατί έχει απωθημένα με τους πρόσφυγες. Μάθετε, κύριοι των ΜΜΕ, να διαβάζετε τι λέει ο άλλος και μετά μεταφέρετε την είδηση, όπως σας βολεύει.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ