ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΣΙΧΛΑ

 

''Δεν μου αρέσει να έχει φάει σπανακόπιτα ο συνάδελφος που πρόκειται να φιλήσω''. Τι είναι αυτό; Θέμα είναι. Αδιάφορο ποια ηθοποιός το είπε, σε ποια τηλεοπτική εκπομπή. Το θέμα είναι ότι πλασάρεται μηντιακά ένα θέμα που δεν είναι θέμα. Ότι ιστοσελίδες για να μη χάσουν το... θέμα κάνουν θέμα μια δήλωση ανάξια λόγου.

Και το άλλο που αξίζει να σημειώσει κανείς. Μεταφέρουν το ''θέμα'', το αναπαράγουν, χωρίς να πουν κάτι δικό τους. Να το σχολιάσουν, να το ειρωνευτούν, να το γελοιοποιήσουν το... θέμα.

Δεν της αρέσει, μήπως, η σπανακόπιτα της ηθοποιού; Προτιμά τυρόπιτα, μπουγάτσα, πεϊνιρλί, ο ηθοποιός που στο σήριάλ ή την παράσταση να έχει στα δόντια του τρίμματα από κομμάτι πίτσα, τι;

Τι θα πει Δεν μ' αρέσει να έχει φάει ο άλλος σπανακόπιτα. Εγώ περιμένω να μου πεις τι σ' αρέσει. Να έχει πιει ρακί, ούζο, ουίσκυ, βότκα. Αυτή είναι η είδηση, αυτή είναι η... αποκάλυψη.

Φοβερό, ε; Την πιο μεγάλη ανοησία να βγάλει από το στόμα του κάποιος ημιεπώνυμος τα μήντια το πανηγυρίζουν θριαμβευτικά; Αποκάλυψη!!! Η τάδε αποκάλυψε γιατί... δεν της κάηκε το φαγητό στο φούρνο. Ο δείνα τι... δεν κάνει αφού πλύνει τα δόντια του πριν κοιμηθεί. Μιλάμε για σπαρταριστές... αποκαλύψεις κι αν δεν τις διαβάσετε θα χάσετε κέρματα, μπικουτί, την οδοντογλυφίδα στο στόμα, το ξεχασμένο στην τσέπη χαρτομάντηλο, την κολλημένη πίσω στο αυτί τσίχλα... Τι άλλο; Μην τα αποκαλύψουμε όλα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο GAY RICKY MARTIN ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ