ΤΣΟΚΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ...

 

Ντροπή. Κάτι περισσότερο από ντροπή για μια πρώην σταρ του σινεμά. Γλυκύτατη, ελκυστική, σεξουαλική και με φωνή όνειρο σκέτο. Ντροπή και τραγωδία μαζί για μια γυναίκα που κάποτε ήταν αυτό που ήταν και σήμερα καραξεφτυλίζεται επειδή δεν συμβιβάζεται με την ηλικία της και, πλέον, όπως λέμε εδώ στην Ελλάδα, πέρασε η μπογιά της,

Να την λυπάσαι την Μέλανυ Γκρίφιθ. Για την κατάντια της, για την επιθυμία της, περασμένα τα εξήντα, να λανσάρεται ακόμα ως sex symbol. Την δυστυχισμένη. Η ίδια ανέβασε φωτογραφία της ντυμένη με μαύρο μπικίνι και μαύρα παπούτσια. Θλιβερή. Σουτιέν να καλύπτει το στήθος της που έχει καταρρεύσει. Το έμπειρο μάτι του αρσενικού αμέσως πιάνει την ανυπαρξία των οπισθίων της. Οι γλουτοί της έχουν μουλιάσει, έχουν σαπίσει, χάσανε τη στρογγυλάδα τους, εντελώς.

Κόρη της Τίπι Χέντρεν (1930), που έπαιξε στα ''Πουλιά'' του Άλφρεντ Χίτσκοκ η Melanie Griffith έκανε τρεις γάμους, μάλλον τέσσερις με τρεις άντρες. Παντρεύτηκε δυο φορές τον ηθοποιό Ντον Τζόνσον, η κόρη των οποίων, Ντακότα Τζόνσον πρωταγωνίστησε στις ''50 Αποχρώσεις του Γκρι''. Τρίτος και τελευταίος γάμος της με τον νεαρώτερο της κατά τρία χρόνια Αντόνιο Μπαντέρας, ο οποίος της έδωσε απολυτήριο το 2014 και γλύτωσε τις υστερικές ζήλιες της.

Η κυρία Μέλανυ Γκρίφιθ δεν βλέπεται. Χρειάζεται πολύ κουράγιο να σηκώσει κανείς το βλέμμα να την δει στο πρόσωπο. Η πατσαβούρα. Έχει τεντώσει 17 φορές τη φάτσα της, περπατάει στα 63 χρόνια και θαρρεί ότι είναι ακόμα αντικείμενο πόθου.

Και στα 60 μια γυναίκα είναι ικανή να προκαλέσει τον ανδρικό έρωτα. Όχι με το κορμί της. Μην κοροϊδευόμαστε. Υπάρχουν κι άλλα στο σεξουαλικό οπλοστάσιο της εξηντάρας. Η ματιά της, ο τόνος στο δεύτερο άλφα, όχι ακριβώς τα μάτια της, ο τόνος στο πρώτο άλφα, όποια να 'ναι το χρώμα τους. Η γλύκα και η ευγένεια της φωνής της. Το χάδι της, αρωματικό και θηλυκό, στα απόκρυφα του άντρα. Όπλα ερωτικά υπεράνω ηλικίας που γνωρίζει να τα εκτιμά ο αιώνιος αρσενικός.


Διαβάστε ακόμα:

ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ