ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΒΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ...

 

Μήπως έπεσε το μάτι σας σε εξώφυλλο περιοδικού με ολοσέλιδη φωτογραφία της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου; Χάσατε! Όχι μόνον μία φωτογραφία, αρκετές φωτογραφίες στις μέσα σελίδες. Όλες με μαγιό. Επίσης εκτός από φωτογραφίες, η έκπληξη είναι ότι η κυρία Κατερίνα Καινούργιου μίλησε!!!

«Δεν έχω κοιμηθεί με κανέναν για να πάρω εκπομπή στην τηλεόραση...» δηλώνει στο περιοδικό. Και εμείς λοιπόν μπορούμε να το αναλύσουμε.

Πρώτον:  Πληρωμένη απάντηση σε όσους (Κούγιας και δεν συμμαζεύεται…) λένε ότι την τηλεόραση την κουμαντάρουν οι «αδελφές». Η κυρία Καινούργιου μας λέει καθαρά ότι στο χώρο τον τηλεοπτικό κυκλοφορούν και άνδρες που δεν είναι gay, που πρώτα θα πηδήξουν και μετά προωθήσουν την λεγάμενη. (Αχα!!!!)

Δεύτερον: Μας λέει η κ. Καινούργιου ότι κάποιες άλλες (ονόματα δεν λέμε), κοιμούνται μ’ εκείνον που θα τους δώσει εκπομπή. (Αχα δις!!!!)

Το ακούτε κορίτσια, εσείς οι επόμενες τηλεπαρουσιάστριες….. Αν δεν θέλετε να εξελιχθείτε με το σπαθί σας στην τηλεόραση, υπάρχουν κι’ άλλοι τρόποι… Βάλτε στην άκρη την αξιοπρέπεια και την ηθική και απλά ξαπλώστε και ανοίξτε τα πόδια….

Δηλαδή η Καινούργιου, αν…

Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr