Τα εχει κανει μανταρα

 

Τίποτα παιδί μου δεν είναι τυχαίο. Όλα έχουν μια εξήγηση. Σκεφτόμουν γιατί αυτό το κορίτσι δεν έχει γίνει μια πρωταγωνίστρια ολκής, και μετά βλέποντας αναλυτικά την καριέρα της, κατάλαβα το γιατί. Γιατί δεν ξέρει τι της γίνεται. Δεν έχει χαράξει πορεία, δεν έχει βάλει στόχους και δεν είναι λυσσασμένη με το να φτιάξει μια μεγάλη καριέρα. Θα μπορούσε με σκληρή δουλειά να παίζει από σύγχρονες κοπέλες μέχρι κλασσικούς ρόλους, αλλά αυτή φαίνεται να είναι αλλού ξημερωμένη.

 

 H Σκάρλετ Γιόχάνσον (Scarlett Johansson), γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1984 και είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, που δούλεψε και σαν μοντέλο, αλλά που θέλει να ηχογραφεί και δίσκους σαν τραγουδίστρια. Άρχισε να δουλεύει από παιδί σε διαφημίσεις και σε φωτογραφήσεις και στα 10 της έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στο Ζητούνται Γονείς (North, 1994). Ύστερα είχε και ένα μικρό ρόλο στο Home Alone 3 και μετά ξεκίνησε πιο σοβαρά κάνοντας κάποιους καλούς ρόλους κι αρχίζοντας να αποσπά και τις πρώτες της υποψηφιότητες για διάφορα βραβεία ανάμεσα στα οποία και οι Χρυσές Σφαίρες. 

 
Ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο μέχρι στιγμής. Όταν ακούστηκε το όνομα της για το casting The Girl With The Dragon Tattoo όλοι είπαμε ότι μ’ αυτό το ρόλο, θα τα σαρώσει όλα. Ακόμα και το Oscar. Κι’ όμως, ο David Fincher τελευταία στιγμή την απέρριψε.

Από το 1994 που πρωτόπαιξε σαν παιδί στο σινεμά (ήταν 10 χρόνων), μέχρι σήμερα έχει μια περίεργη καριέρα που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Κανείς δεν έχει καταλάβει τι έχει στο μυαλό της αυτή ή ο μάνατζερ της. Από κει που πάει να κάνει μια ωραία καριέρα με αξιόλογες ταινίες και ρόλους, την βλέπεις ξαφνικά σε ένα action movie, ή σε κάποιους δευτερεύοντες ρόλους, ή σε κάτι κωμωδίες της συμφοράς… Εν πάση περιπτώσει το 1998, όταν ήταν 14 ετών, την διάλεξε ο…

Η συνέχεια εδώ…nikosonline.gr