ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟ Η ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ

 

Πριν από ένα μήνα ο Ολυμπιακός έφερε 0-0 στην Ξάνθη και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ του Μαρινάκη άφησαν υπονοούμενα ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΠΑΕ Ξάνθη. Έχουν προηγηθεί καταγγελίες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λάρισα Αλέξη Κούγια, ότι ο κατά δήλωση του δικηγόρου ''φίλος του'' Ιβαν Σαββίδης έχει κάνει παραρτήματα του ΠΑΟΚ τις ΠΑΕ Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα. Χθες έσκασε η μπόμπα. Από πλευράς Μαρινάκη, με συγκεκριμένα στοιχεία,σύμφωνα με τα οποία ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει βάλει χέρι στην ΠΑΕ Ξάνθη.

Δεν μπαίνει σε συζήτηση το πράμα. Αν πράγματι η χαρτούρα που παρουσιάζει ο Μαρινάκης είναι γνήσια κι όχι μαϊμού, όχι κατασκευασμένη, τότε το πράμα δεν συζητείται. Ο Ιβαν Σαββίδης, κατά παράβαση του νόμου και της ηθικής, έχει σχέση οικονομική, εταιρική με ιδιοκτησία σχετική με την ΠΑΕ Ξάνθη.

Το προσεχές Σάββατο θα γίνει το ματς ΠΑΟΚ- Ξάνθη. Στη φώτο, από το 0-0 του Ολυμπιακού στα Πηγάδια.

Άλλο ζήτημα η όποια αλητεία βαρύνει την ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ''υποδοχή'' της αποστολής του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Άλλο πράμα τι έχει να καταλογίσει κανείς προσωπικά στον Μαρινάκη, τον Σαββίδη, στον κάθε απατεώνα ή αξιόπιστο επιχειρηματία εμπλέκεται στις ποδοσφαιρικές μπίζνες. Το ζήτημα είναι η σχέση ΠΑΟΚ και Ξάνθη, Σαββίδη με άλλη ΠΑΕ, και ποια θα είναι η αντιμετώπιση της από τα όργανα.

Ένα από τα δυο. Ή θα υποστεί ο ΠΑΟΚ τις συνέπειες που προβλέπονται από το νόμο. Ή θα την πληρώσει ο Ολυμπιακός για δυσφήμιση του ποδοσφαιρου. Κι εγώ θα σας πω ποια θα είναι η κατάληξη του έργου. Τίποτα δεν θα γίνει. Ούτε ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί, ούτε ο Ολυμπιακός. Γιατί; Να το πούμε κι αυτό. Επειδη η Ελλάδα είναι μπουρδέλο. Σκέτο μπουρδέλο.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΛΚΗΣ