ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ... REALITY

 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Ευρωβουλευτής του Σύριζα έκλεισε συμφωνία με κανάλι για να συμμετάσχει σε reality. Ούτε στην ελληνική τηλεόραση δεν γίνονται αυτά.

Το τόλμησε ο Αλέξης Γεωργούλης. Γιατί ο λεβέντης έχει χρόνο, πέρα από τις υποχρεώσεις του στο ευρωκοινοβούλιο από τη μια, και από την άλλη να δεχτεί την κριτική ως κριτικός στην επιτροπή του Your Face Sounds Familiar. Όπως και να το κάνεις και με την πολιτική βούληση του ελληνικού λαού που τον ψήφισε, κοτζάμ ευρωβουλευτής είναι και επόμενο να περιμένει ο καθένας να δώσει ρεσιτάλ και στην εκπομπή του αντένα. Όχι μόνο να διαπρέπει ως ευρωβουλευτής.

Μιλάμε σοβαρά. Ο Γεωργούλης με την απόφαση του να εμφανίζεται στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν, φτύνει κατάμουτρα όσοι τον ψήφισαν ευρωβουλευτή. Πολύ καλά τους κάνει. Τους αξίζει, αφού ψήφισαν κάποιον που κάνει την πλάκα του. Την πληρώνουν, βέβαια, και εκείνοι που δεν τον ψήφισαν, διότι δεν τον θεωρούσαν κατάλληλο για ευρωβουλευτή.

Ο ίδιος ο κύριος Γεωργούλης αισθάνεται πως δεν πρόκειται να μειωθεί η απόδοση του ως μέλος του ευρωκοινοβουλίου και μετά από συνάντηση του με τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα είπε οκέυ στον αντένα. Υπ' όψιν ότι πρώτη σκέψη στο κανάλι ήταν ο Παύλος Πολάκης ή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Τελικά, κατέληξαν στον Γεωργούλη διότι αυτός έχει καλύτερο κριτικό μάτι για τις απαιτήσεις του Your Face Sounds Familiar.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ