Μ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΤΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

 

Τα ξένα site γράφουν για τον εγγονό του μεγάλου Έλληνα εφοπλιστή, και τον έχουν ξεφτιλίσει. Ο ίδιος στα 34 του, δεν μοιάζει να νοιάζεται καθόλου για το μέλλον. Ζει το παρόν, όπως το ζούσε στα 18, στα 20, στα 23... Δεν έχει να επιδείξει τίποτα άλλο εκτός από ορδές κοσμικές γκόμενες, μοντέλα, πιώματα και φωτογραφίες paparazzi από νυχτερινές – κυρίως – εξόδους του.

Όλα τα ΜΜΕ γράφουν ότι ο Σταύρος Νιάρχος έκτισε μια αυτοκρατορία με τα τάνκερ του και τώρα ο εγγονός του ζει απ΄ αυτά που άφησε ο παππούς του, τριγυρνώντας με όλες τις αλήτισσες της πιάτσας. Βεβαίως με τον γάμο του, όλα αυτά λαμβάνουν τέλος, μια και μοιάζει φουλ ερωτευμένος με την 38χρονη Dasha Zhukova. Ναι, την πρώην του Αμπράμοβιτς.

Ο γάμος της δεκαετίας

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά προχθές βράδυ Παρασκευή στο Σεντ Μόριτζ. Είχε προηγηθεί πολιτικός γάμος τον Οκτώβριο στο Παρίσι. Για τις ανάγκες της τελετής ανεγέρθηκε μία ειδική σκηνή ώστε να προστατευθούν ζεύγος και καλεσμένοι. Όπως έγραψε η Daily Mail, οι νεόνυμφοι κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την πραγματική ημερομηνία του γάμου τους -όλοι νόμιζαν ότι θα γίνει το Σάββατο 18/1- με τη βοήθεια της οικογένειας και των 500 συνολικά προσκεκλημένων τους που τήρησαν σιγή ιχθύος για το γεγονός. Μεταξύ αυτών, οι: Beckham, Kate Hudson, Orlando Bloom, πριγκίπισσα Βεατρίκη, Karlie Kloss, Sara Foster, μοντέλα, βαθύπλουτοι και λοιποί μαϊντανοί. Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς η τελετή, αλλά και οι εορτασμοί πριν και μετά αυτής θα κοστίσουν γύρω στα 6,5 εκατ. δολάρια.

Το ξενοδοχείο της οικογένειας Νιάρχου που έγινε ο γάμος. (έτσι κι΄ αλλιώς η οικογένεια Νιάρχου έχει στην ιδιοκτησία της το μεγαλύτερο μέρος του Σέν Μόριτζ)

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ...

Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr