ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ!

 

Λοιπόν παιδιά, στην Λατινική Αμερική με τους εμφυλίους, τις δικτατορίες, την φτώχεια, την κοινωνική ανισότητα, την παραγωγή και διακίνηση ναρκωτικών και την ανεξέλεγκτη βία, εγκληματικότητα και πορνεία…. έχουν τρία μεγάλα «κουσούρια»: Το ποδόσφαιρο, την θρησκεία και το τραγούδι.

Η μουσική σκηνή της Λατινικής Αμερικής είναι τόσο μεγάλη που έχει τα δικά της Latin Grammy αλλά και τα δικά της ξεχωριστά Latin Charts. Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι σταρ που γεμίζουν στάδια και πουλάνε εκατομμύρια cd. Κάποιους απ’ αυτούς- όταν αποφασίσουν να τραγουδήσουν Αγγλικά- τους μαθαίνουμε και μεις…Πρόχειρα, τρία ονόματα που μου έρχονται στο νου είναι η Jennifer Lopez, η Shakira και ο Ricky Martin.

Ένας λατίνος κλαρινογραμπρός που γ@μαει και δερνει (σε επιτυχίες εννοώ), είναι ο Κολομβιανός Maluma, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Opening act: Ελένη Φουρέιρα!

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ, Αθήνα. 
Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΠΑΟΚ, Θεσσαλονίκη

Η περίπτωση του Maluma: Δεν υπάρχει ο τύπος. Πρέπει να είναι ο Νο 1 τραγουδιστής που έχει α) τόσες selfie, β) τόσα εκατομμύρια αναρτήσεις στο Instagram και γ) τόσα πολλά views στο Youtube.

O Juan Luis Londoño Arias, γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1994- στην Κολομβία- είναι 26 χρόνων, Υδροχόος και πασίγνωστος με το όνομα Maluma. Παλιά κάτι τέτοιους τους έλεγαν Λατίνους εραστές…Σήμερα δεν διαφέρουν καθόλου από τους δικούς μας κλαρινογαμπρούς. Μην γελάς, κούκλα μου. Ταμάμ σου λέω. Αν βάλεις το βίντεο του χωρίς ήχο και παράλληλα παίζει κάποιο Ελληνικό τσιφτετελοbeat… δεν θα πάρεις πρέφα. Θα νομίζεις ότι βγήκε καινούργιος Έλληνας κλαρινογαμπρός… Μα στο ορκίζομαι. Κούρεμα, σκέρτσα, καδένες, τατουάζ, ντύσιμο, γυαλιά, ρολόι…, τάλε κουάλε, κούκλα μου. Κλαρινογαμπρός με τα όλα του…

Η συνέχεια με φωτογραφίες και βίντεο εδώ...nikosonline.gr