ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

 
Η κυρία είναι 87, για χρόνια μιλάμε όχι τα εκατομμύρια στον προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό. Κανένα πρόβλημα με την ηλικία της η περιβόητη Τζόαν Κόλινς, η οποία πήρε και τον σύζυγο της να κάνει την τσάρκα της τη βραδιά των Όσκαρ. Σουλουπώθηκε για 17 ώρες και όταν έλεγξε και την παραμικρή λεπτομέρεια, μην της ξεφύγει τίποτα, μην πιάσουν τίποτα ακατάλληλο οι κάμερες, έδωσε το παρών στο κόκκινο χαλί.
 
Ο πέμπτος είναι αυτός σύζυγος, και καμάρι ο δικός σου για την γκόμενα που κυκλοφορεί. Και δεν ντρέπεται ο χάλιας το μπόι του. Στα 55 αυτός, αφού αναφέρουμε τις ηλικίες, μην τον αδικήσουμε. Μόνο 33 χρόνια είναι μικρότερος της πρώην προ αμνημονεύτων χρόνων ηθοποιού Τζόαν Κόλινς. 
 
Και είναι όλο χαμόγελα οι δικοί σου. Ζευγάρι κανονικό, και στο κρεβάτι να δεις, τα μάτια του βγάζουν, δεν έχουν χάσει το πάθος τους. 
 
Γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα; Παραγίνονται, κι όχι στο σινεμά. Η γυναίκα που στα 82 της κυκλοφορούσε με σούπερ ''προκλητικό'' (ποιον να... προκαλέσει, δηλαδή;) μίνι, δεν κωλώνει και στα 87 με το τεκνό της να επιδείξει τα κάλλη της. Τα μαύρα χάλια της στο κόκκινο χαλί.