Η ΕΚΦΥΛΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΞ ΘΕΛΕΙ... ΓΥΝΑΙΚΑ

 

Απίθανο μάτι αρσενικό να πέσει επάνω της και να την περάσει στο ντούκου. Ένα άγριο πράμα είναι. Η αγριογκομενάρα. Τα παχειά χείλη της και το βουκολικό στήθος της την κάνουν να ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα.

Την είδα στον ''Μέγα Αλέξανδρο'' του Όλιβερ Στόουν, έκανε την Ρωξάνη, την σύζυγο του Μακεδόνα στρατηλάτη. Ξεχνάς την Αφγανή πριγκίπισσα Ρωξάνη και στέκεσαι στην με κουβανική και πουερτορικανή ρίζα Ροζάριο Ντώουσον. Υγραίνεσαι σε δευτερόλεπτα αν την φαντασιωθείς. Η εικόνα της απόλυτης έκφυλης.

Και να σκεφτείς πως στην ταινία ο Αλέκος την αγνοεί σεξουαλικά, δεν την επισκέπτεται στο κρεβάτι. Δεν είναι, όμως, το θέμα μας αυτό, απλά για την Ιστορία να αναφέρουμε ότι ο μετά τον Άλεξ βασιλιάς της Μακεδονίας δηλητηρίασε την Ρωξάνη και τον γιο της διότι ήταν ο νόμιμος διάδοχος του πατέρα του.

Το γύρο του κόσμου έκανε η δήλωση της ηθοποιού Rosario Dawson ότι είναι bisexual. Τα ελληνικά σάιτ, με την αγωνία πάντα να εντυπωσιάσουν, να τραβήξουν επισκεψιμότητα, παρουσίασαν το πράμα σαν ''αποκάλυψη διάσημης σταρ'' του Χόλυγουντ. Η 41χρονη δεν είναι πρώτο όνομα, έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες λόγω της εξωτικής φάτσας της και το βαρύ πυροβολικό στο μπούστο της. Μ' άλλα λόγια είναι ''άγνωστη'' στον πολύ κόσμο. Αν πεις το όνομα της δύσκολα να την θυμηθούν σ' ένα ρόλο.

Το κορίτσι που μπροστά του σα θυληκά είναι τσιχλόφουσκες κάτι Νικόλ Κίντμαν και Ζυλιέτ Μπυνός, είναι σε μόνιμη σχέση με Αμερικανό γερουσιαστή. Και ξαφνικά δηλώνει στον πλανήτη ότι αισθάνεται να ελκύεται και από γυναίκα, από γυναίκες. Γιατί το βγάζει στη φόρα; Εδώ σε θέλω.

''Δεν έχω ξαπλώσει ακόμα με γυναίκα... '' διευκρινίζει η Ροζάριο Ντώουσον. Άρα, αυτή με την οποία θα πάει θα είναι η πρώτη. Επιμένω. Για ποιο λόγο μια κυρία εξομολογείται, όχι στον ιερέα της ενορίας της, αλλά μέσω των ΜΜΕ, κάτι που είναι αυστηρά προσωπικό και στο φινάλε δεν έχει καμιά σχέση με τη δουλειά της στον κινηματογράφο.

Διαβάστε ακόμα:

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟ ΠΑΡΑΞΥΛΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ