Αισθανομαι πολυ τυχερη για τις “Αγριες μελισσες”.

 

Γνωριστήκαμε σε μια παρουσίαση βιβλίου. Όταν εμφανίστηκε στον χώρο, την κοίταζα άφωνος. Μπήκε μια ψηλή, πανέμορφη γυναίκα, σχεδόν καθόλου μακιγιαρισμένη, αριστοκρατική, συγκλονιστικά ντυμένη και πολύ διακριτική στους τρόπους της. Σας λέω, τα είχα χάσει. Κουβεντιάσαμε, συμπάθησε ο ένας τον άλλο, βγήκαμε, πήγαμε και σε μερικά θέατρα να δούμε παραστάσεις…

Μετά, έγιναν κάποιες αλλαγές στην ζωή της, έγινε και πάλι μητέρα – δεύτερη φορά - αποκτώντας με τον σύντροφο της Γρηγόρη Πετράκο, δυο κόρες. Τώρα την βλέπω στις «Άγριες Μέλισσες» και την χαίρομαι…Ευκαιρία να την ανακρίνω λιγάκι και ευτυχώς – λόγω καραντίνας - την πέτυχα σε μια από τις σπάνιες χαλαρές της στιγμές.

  1. Θεοφανία μου καλημέρα, που σε πετυχαίνω; Καλημέρα σου, με πετυχαίνεις σε καραντίνα λόγω κορωναϊού, και δεν σου κρύβω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή η κατάσταση. Γιατί πραγματικά, το να μην μπορείς να πας πουθενά στα συνηθισμένα τουλάχιστον, σου ανοίγονται νέες πόρτες και Νέοι Ορίζοντες.
  2. Ωραία σκέψη! Δηλαδή δεν έχεις ανησυχήσει καθόλου με όλο αυτό που περνάμε; Δεν ανησυχώ γενικά, έχω μεγάλη πίστη και ξέρω ότι όλα προέρχονται από το κάρμα μας: αρρώστιες, σχέσεις, δουλειά, θανάτους, ακόμα και η παραμικρή αμυχή που μπορεί να αποκτήσουμε.
  3. Πες μου σε παρακαλώ μερικά λόγια και κυρίως πως αισθάνεσαι που έχεις έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεοπτική σειρά της χρονιάς, τις «Άγριες Μέλισσες». Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή για τις “Άγριες μέλισσες”. Έψαχνα πολύ καιρό μία ωραία σειρά για να επιστρέψω στην τηλεόραση και μου δόθηκε η καλύτερη. Είναι ένα σήριαλ εποχής με απίστευτη πλοκή, ωραίους χαρακτήρες και πολύ καλούς ηθοποιούς. Είμαι πολύ ικανοποιημένη που συμμετέχω σε αυτό το καστ, και πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσουμε και δεύτερη χρονιά.
  4. Περίμενες τέτοια επιτυχία; Κατάλαβα από την αρχή ότι πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία, γιατί μου θύμιζε παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο και μέσα στο γενικό τηλεοπτικό τοπίο- αυτό το άδειο από ελληνικές καλές  σειρές - ήταν αναπόφευκτο ότι θα κάνει μεγάλη επιτυχία.
  5. Πως έγινε και έπαιξες στην σειρά; Σου έστειλαν κάποια σενάρια…, τι έγινε; Λοιπόν, άκου τι έγινε…

Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr