ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ... ΦΑΤΣΑ

 

Δεν είναι αυτή, άλλη είναι. Αυτό λες βλέποντας τις δυο φωτογραφίες, τη μια αριστερά αφού σιδερώθηκε, μεταμορφώθηκε πιο σωστά, και την άλλη, δεξιά, αφού επανήλθε στη γνωστή φυσιογνωμία, όπως την είχαμε γνωρίσει. Ανάμεσα στις δυο φωτογραφίες, μάλλον στις δυο... διαφορετικές γυναίκες δεν υπάρχει καμιά ομοιότητα. Αν, δηλαδή, ήταν πράγματι δυο κυρίες, όχι μια, θα τις δεχόταν το μάτι για δυο, όχι μια με.. άλλο πρόσωπο.

Τελικά, το lifting που ξέραμε, το φρεσκάρισμα προσώπου, το τράβηγμα, η επιδιόρθωση, ανήκει στο παρελθόν. Σήμερα, σαν τους σεσημασμένους κακοποιούς που τους κυνηγάει η interpol και έχουν επικηρυχθεί, έτσι και οι σταρ του Χόλυγουντ καταφεύγουν στη διαδικασία της “πλαστογράφησης” του προσώπου τους. Σε ολική εξαφάνιση της φάτσας που όλοι είχαμε συνηθίσει.

Η Ρενέ Ζελβέγκερ, ηθοποιάρα το κορίτσι, άσχετο αυτό, λες και έκοψε το κεφάλι της και συγκόλλησε στο λαιμό της άλλο κεφάλι. Για τέτοια τρομακτική, φρικιαστική κατάσταση. Έγινε άλλη! Αρνήθηκε τον εαυτό της. Το διέπραξε το 2014. Γιατί;

Επειδή σαλτάρησε. Επειδή την βάρεσε η αγαμία. Επειδή δεν μπορούσε να βρει γκόμενο. Επειδή δεν άντεχε την ηλικία της. Επειδή τρόμαζε και στη σκέψη ότι γερνάει. Γι' αυτό έβαλε το κεφάλι της στη λαιμητόμο και το πέταξε στα σκουπίδια. “Φόρεσε” άλλο κεφάλι, παρουσίασε άλλο πρόσωπο. Την έβλεπες τη δυστυχισμένη με τη μούρη που είχε αγοράσει και σου 'ρχόταν εμετός.

Τελικά το σκυλομετάνοιωσε. Ίσως δεν άντεξε που τα ΜΜΕ την ξεφώνησαν για την πλήρη αλλαγή. Έτσι ''επανέφερε'' τη φάτσα της. Και τα κατάφερε, η προχωρημένη πλαστική το πέτυχε, να είναι η ίδια και... ανανεωμένη.

Το άλλο. Σε κάθε ταινία η Ζελβέγκερ εμφανίζεται με διαφορετικό στήθος. Μια πλούσιο π.χ. στο Μπρίτζετ Τζόουνς, μια λες και έχει αφαιρέσει τα δυο μήλα της στο Σικάγο.

Η Renée Zellweger γεννήθηκε το 1969, σα σήμερα 25 Απριλίου 1969, και έχει πάρει δυο Όσκαρ. Πέρα από τα προσωπικά της, τις πολλές και σύντομες ερωτικές σχέσεις της, κυρίως με συναδέλφους της ηθοποιούς, έχει μεγάλη καριέρα. Πρωταγωνίστρια σε ποιοτικές και εμπορικές ταινίες, κομεντί και δράματα, σύγχρονες και εποχής. Το 2003 κέρδισε το Όσκαρ Β' ρόλου για το ''Χρυσό Βουνό'' στα χρόνια του αμερικάνικου εμφύλιου και το Όσκαρ Α΄ ρόλου το 2020 για το Τζούντυ, βιογραφικό της ηθοποιού Τζούντυ Γκάρλαντ,

Διαβάστε ακόμα:

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΗΤΕΡΕΣ