Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΥΜΟΣ ΤΟΥΣ... , ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΙ

 

Κάποιες Ελληνίδες επώνυμες προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να βιώσουν την μητρότητα, ενώ άλλες επέλεξαν να την αποφύγουν. Από τη μια, έχουμε γυναίκες που ενσυνείδητα επέλεξαν να μην γίνουν μητέρες. Από την άλλη, υπάρχουν και επώνυμες γυναίκες που δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν παιδί, εξαιτίας προβλημάτων υγείας.

Παρουσιάσαμε κάποιες καλλιτέχνιδες που δεν απέκτησαν παιδί, σήμερα συνεχίζουμε με άλλες πασίγνωστες ηθοποιούς. 

Ειρήνη Παππά:  Η μεγάλη μας ηθοποιός έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά και στις ανάγκες που απαιτούνται για μια διεθνή καριέρα, και δεν κατάφερε ούτε τον κατάλληλο σύντροφο να βρει, αλλά ούτε να κάνει παιδί. Σε μια συνέντευξη της πριν μερικά χρόνια είχε πει πως σήμερα θα ήθελε να είχε παιδί… “Δεν έκανα, από τη φύση μου. Παλιά, δεν θα μπορούσα να το αγαπήσω, να το μεγαλώσω. Τώρα θα το ‘θελα”.

Κατερίνα Λέχου: Κατά καιρούς στις συνεντεύξεις της, η Κατερίνα Λέχου έχει μιλήσει περί μητρότητας. Μάλιστα τελευταία, όταν ο δημοσιογράφος επέμενε στο θέμα,  η Λέχου ξεκαθάρισε τα πράγματα: «Όχι, δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Σε αυτή την ηλικία θα ήταν το πιο εγωιστικό πράγμα που θα είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου. Αυτή είναι η νοοτροπία που εγώ πρεσβεύω».

Δήμητρα Παπαδοπούλου: “Για τα δικά μου δεδομένα και τις ανάγκες μου ως παιδί, δεν θεωρώ την μαμά μου, καλή μαμά! Ήταν πολύ σύγχρονη γυναίκα, δούλευε πάρα πολύ και με άφησε να μεγαλώνω με γιαγιάδες και νταντάδες. Ήταν πολύ προσκολλημένη στην προσωπική της ζωής. Τώρα αυτό είναι φυσιολογικό, εκείνη την εποχή όχι. Όλες οι μανάδες είχαν εστία γύρω από το παιδί τους κι εγώ ένιωθα πολύ εγκαταλελειμμένη”.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τον μεγάλο της καημό που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά έχει κατά καιρούς εκφράσει η Ζωζώ Σαπουντζάκη. «Όταν παντρευτήκαμε με τον Ανδρέα ( το δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη), ήμουν έγκυος, αλλά έπαθα παλίνδρομο κύηση», είπε η ίδια, γυρνώντας τον χρόνο πίσω σε κάτι που της είχε στοιχίσει πολύ. Η ίδια έχει πει…

 Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr