Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΜΠΕΚΑΣ NETTA

 

Την θυμάστε φαντάζομαι την Netta που πριν 2 χρόνια κέρδισε την πρώτη θέση στην Eurovision με το τραγούδι της Toy. Λοιπόν που λέτε, ψάχνοντας κάτι, έπεσα πάνω σε μια φωτογραφία της αγκαλιά με ένα αγόρι, και μπήκα να διαβάσω. Και ναι, είναι ο γκόμενος της!!!

Η Netta Barzilai που τότε όλοι την κορόιδευαν, την χλεύαζαν και την έλεγαν «χοντρή κότα», εξακολουθεί να τα πηγαίνει καλά στην πατρίδα της, να κυκλοφορεί τραγούδια και να κυκλοφορεί και ένα μανούλι ονόματι Ilan Ben Or.

Το παιδί που λέτε, είναι Αμερικανός πολίτης, ζούσε στο Los Angeles και με το που τέλειωσε το σχολείο, αποφάσισε πως οι περαιτέρω σπουδές του μπορούν να περιμένουν. Ήθελε να γυρίσει στο Ισραήλ και να υπηρετήσει στο στρατό. Έτσι κι΄ έγινε και το 2012 επέστρεψε στην χώρα καταγωγής του.

Οι υποχρεώσεις του στο στρατό τέλειωσαν και επειδή του άρεσε το Ισραήλ, αποφάσισε να μείνει και να συνεχίσει τις σπουδές του εκεί. Μηχανολόγος -ηλεκτρολόγος. Μένει σε μια πολύ trendy γειτονιά του Tel Aviv και δουλεύει part time στην εταιρία Intel.

Όταν συνάντησε πρώτη φορά την Netta σε ένα μπαρ, εκείνη ήταν ήδη star. Όλοι πήγαιναν και έβγαζαν selfie μαζί της. Καθόταν και κοίταζε από απόσταση, και όταν τέλειωσε ο μεγάλος πανικός, την πλησίασε. Εκείνη νόμιζε πως…

 Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr