ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΑ ΣΕ ΠΑΤΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΧΤΙΟ

 

Ρίχνουν μια πέτρα κατ' ευθείαν στο κεφάλι του και ο ανθρωπάκος θαρρεί πως του χάρισαν σουβλάκι απ' όλα. Και τη ροχάλα στη μάπα την περνάει για ανοιξιάτικη βροχούλα. Αν υπάρχουν δυο κατηγορίες στους ανθρώπους αυτές είναι εκείνη που καταλαβαίνει τι διαβάζει και η άλλη που καταπίνει αμάσητη και τη σκατένια μπουκιά.

Ο Μπραντ Πητ έμεινε αποκλεισμένος δυο μήνες λόγω κορονοϊού και δεν πήγε ούτε σε κουρέα. Τουλάχιστον να καλέσει έναν μπαρμπέρη να του σουλουπώσει το μαλλί. Τίποτα. Γενικώς ο σταρ του σινεμά δεν φρόντισε τον εαυτό του, κι έτσι απεριποίητο τον τσάκωσαν οι κάμερες των παπαράτσι. Τι ντροπή! Έγινε η απομυθοποίηση του χολυγουντιανού γόη.

Αυτή την πατάτα έγραψαν οι δημοσιογραφικές σελίδες του διαδικτύου. Ότι... απομυθοποιήθηκε ο Brad Pitt. Πατάτες όσες θες, αρκεί να τις αντιλαμβάνεσαι, όχι να τις παίρνεις τοις μετρητοίς, επειδή τις υπογράφουν επαγγελματίες. Μέχρι πρόσφατα, μη πω ότι για πολύ ακόμα κόσμο, ισχύει η κουβέντα ''Το είπε η τηλεόραση!''. Πήρες χαμπάρι; Επειδή το είπε η τηλεόραση είναι... νόμος. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο.

Τι θα πει... απομυθοποιήθηκε ο Μπραντ Πητ; Και με την πρώτη έξοδο του από την καραντίνα έδειξε ότι είναι κοινός θνητός. Είπαμε. Από σάχλα στη σάχλα είναι η δουλειά στο διαδίχτυο. Βεβαίως είναι κοινός θνητός ο Μπραντ Πητ και ο καθένας διάσημος. Και δεν μυθοποιείται... μόνος του. Τα μήντια είναι που φτιάχνουν το μύθο του. Άρα, δεν απομυθοποιήθηκε ο ηθοποιός, η απομυθοποίηση αφορά τα site με τις μπαρούφες τους.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΕΛΥΤΗΣ, ΜΙΚΗΣ, ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ... ΜΜΕ