MEGA ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

 

Εφημερίδα Τα Νέα, έκδοση σαββατοκύριακου. Καλύτερη ταινία στα κανάλια αυτό το Σάββατο μια που θα προβάλει το mega, ιδιοκτησίας Μαρινάκη. Και την Κυριακή; Καλύτερη επιλογή είναι φιλμ από τη συχνότητα του... mega. Όλα τα άλλα κανάλια, συνδρομητικά κι όχι, δεν έχουν στο πρόγραμμα τους ταινία να ανταγωνιστεί την... καλύτερη του mega.

Βγαίνει στον αέρα δικαστική απόφαση σε βάρος του Μαρινάκη. Το σχετικό ρεπορτάζ πνίγεται στα βαθειά και πεντακάθαρα νερά των μέσων συμφερόντων του εφοπλιστή. Οι δικές του δημόσιες καταγγελίες για τούτο και το άλλο, άσχετο αν έχουν βάση ή όχι, ρεκλαμάρονται ''δημοσιογραφικά'' από τα ΜΜΕ που επηρεάζει.

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού στο... λειτούργημα του εκδότη. Παίζει μόνο για πάρτη του. Με τη λογική που χαρακτηρίζει ολοκληρωτικά καθεστώτα, ''Δικά μου είναι τα κανάλια, δικές μου και εφημερίδες, άρα νομιμοποιούμαι να κάνω παιχνίδι κάργα προσωπικό και σ' όποιον γουστάρει, είτε λέγονται κόμματα, Ένωση Συντακτών και σία.

Ξαφνικά τι να συνέβη και ο Μαρινάκης ξεκίνησε επίθεση στον Μελισσανίδη; Έδωσε εντολή στο πεζικό, το ναυτικό, το ιππικό, όλη τη δύναμη ''δημοσιογραφικού'' πυρ ενάντια επιχείρησης του τίγρη που λειτουργεί νόμιμα και με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές στην Δραπετσώνα. Έλα, όμως, που ο Μαρινάκης είναι... υπερευαίσθητος σε θέματα περιβάλλοντος. Να, γιατί επιστρατεύτηκαν in.gr, tovima, mega να ξεφωνίσουν το αφεντικό της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ