ΕΚΡΥΨΕ ΤΗ... ΓΝΩΣΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ

 

Ρωτάει ο μάγκας ο δημοσιογράφος, ο πολύ μάγκας, ο πολύ προχωρημένος και με το μικρόβιο να βγάλει την αποκλειστικότητα που θα σπάσει από καρύδια μέχρι καβούκι χελώνας. ''Πόσο χρονών είσαι, Έφη;''. Δεν έχει κανένα πρόβλημα η πενηντάρα Έφη να δηλώσει ότι εδώ και 20 χρόνια κάνει αποχή από το σεξ, αλλά δεν... αποκαλύπτει την ηλικία της. Και το σαίνι ο δημοσιογράφος, ο γάτος με τα πέταλα, γράφει ''Η Σαρρή αποφεύγει να πει την ηλικία της''.

Γκουγκλάρεις Έφη Σαρρή και διαβάζεις ότι γεννήθηκε 18 Νοεμβρίου 1968. Ο κεραμιδόγατος ρεπόρτερ αφού έφαγε την άρνηση της πρώην τραγουδίστριας, γιατί δεν το έψαξε να βγάλει την αποκλειστικότητα και να σπάσει το καβούκι με τα 50 διαφορετικά κόκαλα; Λέω για το κέλυφος της χελώνας.

Μήπως συμβαίνει το άλλο. Η ηλικία των 52 χρόνων να είναι μαϊμού και την αληθινή την κρατάει μυστική και απόρρητη η μεγαλοκοπέλλα, η οποία είπε τη μεγάλη κουβέντα: ''Δεν θέλω να αφήσω τίποτα πίσω μου''. Σε πιάνει σοκ. Μα, δεν έχει κάτι που να αξίζει, για να το... αφήσει πίσω. Κάποια ποιητική συλλογή, μια έκθεση ζωγραφικής, ταινίες στο σινεμά βραβευμένες, σχέδια αρχιτεκτονικά, σκέψεις φιλοσοφικές, δράσεις ακτιβίστριας κλπ κλπ. Το κορίτσι ήταν μια λαϊκή τραγουδίστρια κι έλεγε σκυλοτράγουδα γάμα εθνικής.

Δεν αποκλείω η συμπαθής κυρία Σαρρή να κάνει χιούμορ όταν λέει Είμαι σε αποχή, Δεν θέλω να αφήσω τίποτα και άλλα κουφά. Όπως στο παρελθόν είχε δηλώσει παραμύθι πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και τα μέσα το έχαψαν. Μήπως ξαναδουλεύει τα ανόητα ΜΜΕ τα οποία και ασχολούνται με πρόσωπο εκτός κόλπου σήμερα και δεν αντιλαμβάνονται ότι αστειεύεται.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΙΒΑΝ ΡΕΣΙΤΑΛ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ