ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΤΥΛ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ!

 

Έκανα υπομονή πολλούς μήνες. Πάρα πολλούς. Δεν είπα λέξη και ούτε έγραψα. Τα μάζευα μέσα μου, αλλά επειδή δεν είναι υγιές να τα κρατάμε μέσα μας, τώρα ήρθε η στιγμή να ξεσπάσω. Σταματήστε πια να ασχολείστε με τα ρούχα, τα παπούτσια και τα μαλλιά της κ. Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Άσχετες! Έχετε και άποψη! Η Μαρέβα είναι fashion icon!!!

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, γεννήθηκε το 1967 και είναι η σύζυγος του πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη από το 1997. Στα 30 της τον πήρε. Και του έκανε και 3 παιδιά. Είναι Αιγυπτιακής και Πολωνικής καταγωγής, μορφωμένη, πανέξυπνη και επιχειρηματίας. Άντε μπράβο!

“Η Mareva Grabowski μπορεί να είναι σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά είναι και μητέρα, επιχειρηματίας, πολύγλωσση και fashion icon”. Σας τ’ ορκίζομαι, έτσι ακριβώς το βρήκα στο iefimerida.gr

“Πλέον, το όνομά της έχει ταυτιστεί με τη μόδα, την αισθητική, τις λιτές γραμμές και η εταιρεία τους παράγει σύγχρονα αξεσουάρ και ρούχα, που αντλούν την έμπνευσή τους από την ελληνική παράδοση, συνδυάζοντας την κλασική πλευρά του αρχαιοελληνικού και φολκλόρ στυλ με σύγχρονα στοιχεία.”

Δεν είναι τυχαίο πως τα ρούχα αγαπήθηκαν αμέσως από τις πιο κομψές κυρίες του καλλιτεχνικού χώρου. Mερικές από τις Ελληνίδες που φορούν τα Zeus & Dion είναι η Βίκυ Καγιά, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κ.α. Μην γελάς, κούκλα μου! Μεγάλα Celebrities, σου λέω…

H συνέχεια εδώ...nikosonline.gr