Η ΒΕΡΓΚΑΡΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!

 

Κάνω μια φρικτή, μα την αλήθεια, σκέψη. Εφιαλτική σκέψη. Μου δίνει την αφορμή η γυναικάρα Σοφία Βεργκάρα, αυτό το χρυσάφι από την Κολομβία. Το καλούπι της θαρρώ πως χρησιμοποίησε ο Δημιουργός για να πλάσει την πρώτη γυναίκα, την Εύα. Ποια είναι η σκέψη μου, πιο σωστά ο φόβος μου;

Πως θα κρίναμε τον κόσμο αν ξετρελαινόταν με μια άσχημη γυναίκα; Πρόσεξε. Να άρεσε για την ασχήμια της. Να μη βλέπεται στη φάτσα και στο σώμα. Άλλο να αρέσει ως τραγουδίστρια, ως συγγραφέας, ως αρχιτέκτων. Λοιπόν; Τι θα λέγαμε αν οι άνδρες στον πλανήτη έκαναν κέφι ένα τέρας, μια μέδουσα. Θα λέγαμε ότι δεν πάμε καλά. Ότι το ανθρώπινο είδος εκτροχιάστηκε. Λειτουργεί διαφορετικά απ’ ό,τι σχεδιάστηκε να δρα, να ενεργεί.

Η Σοφία Βεργκάρα είναι θεά. Ποιος ασχολείται αν αριστεύει ως μοντέλο, ως παρουσιάστρια, ως ηθοποιός, τέλος πάντων με ό,τι καταπιάνεται από τότε που εγκατέλειψε τις σπουδές της στην οδοντιατρική. Είναι το θηλυκό, και παραμένει παρά την ηλικία της, και μαγνητίζει σεξουαλικά. Όσο κι αν έχουμε αλλοιωθεί σε κάποια βασικά πράγματα, είναι ευλογημένο ότι ακόμα ερωτευόμαστε και κάνουμε παιδιά. Η επιβεβαίωση είναι το σεξαπήλ της Βεργκάρα. Της 100% γυναίκας με χάρη, με λάμψη, με χαμόγελο, όχι την εικόνα της πόρνης, της ψεύτικης γκόμενας, της πλαστικής ομορφιάς.

Ακόμα η γη γυρίζει, ρε. Δεν έχουν σταματήσει οι δείκτες του αιώνιου φυσικού ρολογιού να κινούνται. Απόδειξη ότι έρχονται στον κόσμο γυναίκες σαν την Σοφία Βεργκάρα. Να πω μια σκέψη ακόμα; Ας την πάρει η νεραίδα του ποταμού…

… Μια βραδιά με την Βεργκάρα. Μια νύχτα ολόκληρη μαζί της στο κρεβάτι. Σε όνειρο, στον ύπνο σου την σκέφτεσαι, διότι το κορίτσι είναι παντρεμένο. Γεννήθηκε το 1972, σα σήμερα 10 Ιουλίου, είναι φυσική ξανθιά και ξεπέρασε τον καρκίνο στο θυροειδή, πριν 20 χρόνια. Ήθελε να μας αρπάξει την θεάνα ο κερατάς.

Διαβάστε ακόμα:

 

ΣΤΟ ΣΕΞ Η ΠΑΜΕΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΙΕΣ