ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Η... ΗΛΙΚΙΑ

 

Η κυρία είναι πενηντάρα και μας λένε ότι από κορμί φυσάει. Ποιον δουλεύουν; Την δείχνουν φωτογραφία στο κότερο με σλιπάκι μπικίνι και γράφουν ότι είναι θεά. Δεν υπάρχει θεά γυναίκα μετά τα πενήντα. Να 'μαστε ξηγημένοι. Μην κοροϊδευόμαστε.

Άλλο το σεξ. Μη μπερδεύουμε τη δουλειά. Στο κρεβάτι η των 50 χρόνων και των 55, αν πρόκειται για κλάση γυναίκα, καμιά διαφωνία ότι θέλει δυο εικοσπεντάρες. Και λίγες λέω.

Λέμε για κορμί. Καμιά σχέση το σώμα της 25άρας και 35άρας, όμορφης ή άσχημης αδιάφορο αυτό, με εκείνο της 50άρας και 55άρας. Σα να συγκρίνεις φέτα με κασέρι. Τυριά και τα δυο, αλλά χαλαρο και πλαδαρό το ένα, σφικτό και δεμένο το άλλο.

Με υποψία μαγιώ μπικίνι στη φωτογραφία η καλλίγραμη περουσιάστρια, οποία... εντυπωσιάζει, γράφει το περιοδικό. Πρόκειται για πενηνταπεντάρα. Η φωτογραφία ξεγελάει, αν την πιάσεις την κυρία, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, αμέσως θα καταλάβεις την ηλικία της.

Γκομενάρα, λέει, η Τζένιφερ Λόπεζ, που σήμερα έχει γενέθλια. Λογάριασε πόσο είναι, γεννήθηκε το 1969. Όσο να γυμνάζεται, όσο να προσέξει μην κάνει αυτό, μη φάει εκείνο, η ηλικία δεν πολεμιέται. Όσο περνάνε τα χρόνια σφίγγει το μυαλό, γίνεται πιο πονηρό, και νερουλιάζει το γυναικείο σώμα.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΛΑΝΤΑΖΩ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ, ΣΟΥ ΛΕΩ