ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

 

Μια Αλβανίδα τραγουδίστρια σκάει μύτη στο διαδίκτυο, που να μην έσωνε ο κερατάς που το βρήκε, και λέει ότι η πατρίδα μας φτάνει μέχρι τη Θεσπρωτία. Ποιος ασχολείται. Το κορίτσι δεν θα τράβαγε κανένα ζόρι να έγραφε ότι η Μεγάλη Αλβανία, όπως λέμε η επίσης ανύπαρκτη πια Μεγάλη Βρετανία, φτάνει μέχρι τα όρια Κορωπίου και Καπανδριτίου. Ποιος ασχολείται. Τραγουδίστρια είναι και ό,τι γουστάρει το κελαϊδάει. Άλλο, δηλαδή, να μας το λέει επίσημος εκπρόσωπος αυτού του κράτους της πλάκας.

Τι λέμε; Θαρρώ λέμε για ένα πολύ σοβαρό θέμα. Και το οποίο ποιο είναι σε παρακαλώ; Μ΄ αυτή τη φάμπρικα των social media πάνε στο βυθό του βόθρου τα πάντα όλα. Γελοιοποιείται το σύμπαν στο όνομα της ανταλλαγής απόψεων, της δημοκρατίας και κάθε κατάκτησης της ελευθερίας. Γιατί δημοσιεύεται- κι όχι στα μουλωχτά- κάθε μαλακία που θα ξεράσει ο κάθε άσχετος. Παρλάρει ένας πίτουρας την πιτουριά του, επιτόπου τον πλακώνει άλλος... επώνυμος, επίσης άσχετος με το συγκεκριμένο ζήτημα, και με το καθημερινό αυτό τζερτζελέ εμείς ζούμε καλά κι εκείνοι, οι μονομάχοι στο ιντερνέτ, καλύτερα.

''Α, έτσι είσαι... '', έπιασε δουλειά μια Ελληνίδα... τραγουδίστρια και της βγήκε στο άγριο της 24χρονης Αλβανίδας, που γεννήθηκε στην Αγγλία, είναι και μοντέλο (φώτο), άρα έχει ένα ακόμα λόγο να μιλάει σχετικώς. Μ' αυτά που έγραψε η δικιά μας, που επίσης πήρε δημοσιότητα το πράμα, θαρρεί πως έκλεισε το λαρύγγι της άλλης. Αμ, δε! ''Δεν είπα αυτό, είπα το άλλο, παρερμηνεύτηκε η ανάρτηση μου, με παρεξηγήσατε... '' δίνει συνέχεια στη μαλακία της η Αλβανίδα, και τα ΜΜΕ δεν χάνουν πάλι την ευκαιρία να μαλακιστούν κι αυτά. Να κάνουν το παιχνίδι του κάθε αναρμόδιου όταν σαλιαρίζει για τα πλέον σοβαρά προβλήματα, Εθνικά, οικονομικά, σεξουαλικά, εκπαιδευτικά, ιατρικά, εκκλησιαστικά, για ό,τι πουλάει στην αγορά,

Διαβάστε ακόμα:

ΣΚΕΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΣΙΝΕΜΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ