Η ΚΟΝΤΡΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΧΙΟΥ ΣΤΟ... ΦΙΛΙΚΟ

 

Είναι πολύ αλήτης ο Στέφανος Χίος, είπε ο Χατζηνικολάου. Ο γνωστός, ο παρουσιαστής για τον συνάδελφο του εκδότη, λίγο μετά την απόπειρα να τον στείλουν να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Ένας δημοσιογράφος, όπως είναι και τέτοιος ο Χατζηνικολάου, δεν μιλάει έτσι.

Δεν μου λέει τίποτα ο χαρακτηρισμός ''αλήτης''. Κάτι συγκεκριμένο περιμένω να ακούσω, που να δικαιολογεί το ''αλήτης'' και το φασίστας'' που επίσης είπε για τον Χίο ο παρουσιαστής.

Βγαίνει στη σέντρα και ο Χίος, και δίνει απάντηση στον Χατζηνικολάου. Άλλη, πιο μεγάλη απογοήτευση ο Χίος. Δεν είπε τίποτα εναντίον του ''υβριστή'' του. Μια φτηνή ατάκα μόνο, κάτι ότι πίνει το ποτό του στην πισίνα του Εκάλη κλαμπ ο Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της πιάτσας ο Χίος μαζεύει, λέει, στοιχεία που θα τα τρίψει στη μούρη του Χατζηνικολάου. Ακόμα δεν ήταν... έτοιμος, γι΄ αυτό τουητάτρησε μια μαλακιούλα. Ε, ας περιμένουμε την κόντρα, γιατί αυτά περί φασίστα και αλήτη ο ένας από τη μια και από την άλλη ότι είναι κοσμικός και παιδί της διαπλοκής ο άλλος μοιάζουν μάλλον για φιλική, για συναδελφική κουβέντα.

Διαβάστε ακόμα:

ΛΕΦΤΑ ΧΑΜΕΝΑ... , ΛΕΦΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ.