MEGA ΚΑΙ OPEN ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΕΡΤ!

 
Και να σκεφτεί κανείς ότι Μαρινάκης και Σαββίδης δεν ξεκίνησαν στην τηλεόραση από το μηδέν. Άνοιξαν κανάλι δικό τους με κάποια μαγιά. Τόσο το mega προϋπήρχε όσο και το open με διαφορετική ονομασία. Κι όμως δεν μπορούν ακόμα να σηκώσουν κεφάλι. Παραμένουν σταθερά στις θεαματικότητες σε μονοψήφιο νούμερο.
Πρωταθλητισμό κάνουν στα κανάλια οι μεγαλομέτοχοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, του πρωταθλητή στο ποδόσφαιρο και του δεύτερου στη βαθμολογία. Δεν το 'ριξαν στην εναλλακτική τηλεόραση και τη κουλτουριάρικη. Οι δυο επιχειρηματίες ξοδεύουν πολλά πακέτα, έχουν το ίδιο ακριβό ρόστερ με τους ανταγωνιστές, αλλά η δουλειά δεν τραβάει.
Και ήρθε ήρθε το πράμα που η κρατική τηλεόραση ρίχνει στα αυτιά τόσο στο κανάλι του Ιβάν, όσο και του εφοπλιστή. Συγκεκριμένα πράγματα. Η ΕΡΤ Ένα ξεπέρασε mega και open, έχουν από κάτω τους μόνο τα περιθωριακά κρατικά, την ΕΡΤ 2, ΕΡΤ 3 και ΕΡΤ sports. Kαι στη μάχη του δελτίου ειδήσεων Σαββίδης και Μαρινάκης πολύ πίσω από τα άλλα ιδιωτικά παλεύουν μεταξύ τους ποιος θα ξεχωρίσει με διαφορά... στήθους.
Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΙΓΡΕ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ