Η ΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΝΒΑ

 
Μια πόρνη, ακόμα κι αυτή που δεν κυκλοφορεί με επαγγελματικό πνεύμα, ποτέ δεν θα φωτογραφιζόταν λες και είναι... πόρνη. Με λάγνο βλέμμα λες και είναι έτοιμη να βάλει... κάτι στο στόμα. Λες και μόλις τελείωσε μια βίζιτα. Και πολύ περισσότερο η πόρνη που σέβεται τον εαυτό της και το λειτούργημα της, δεν δηλώσει δημοσίως και επισήμως ότι έκανε στοματικό σε επτά άνδρες, Στη σειρά, τον έναν με τον άλλον. Και να αναφέρει στα ίσα με ποιους διέπραξε το σεξουαλικό σέρβις.
Τον ρώτησε τον άλλον αν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομα του; Ακόμα και να μην είναι παντρεμένος, να μην είναι σε μόνιμη σχέση. Ποιος σου είπε, κυρία τσούλα, ότι έχεις το δικαίωμα να με ξεφωνήσεις;. Είπαμε, όμως. Αυτό το περιμένεις από τσούλα, όχι από πόρνη η οποία κρατάει το στοιχειώδη κώδικα σιωπής με τους πελάτες της, ευκαιριακούς κι όχι.
Κάποια στο instagram εμφανίζεται ως Αvvvelae και δηλώνει μοντέλο. Κατά τα μαλακισμένα ΜΜΕ, αποκάλυψε ότι σε ξενοδοχείο όπου βρισκόταν, την επισκέφθηκαν με το πέος τους επτά τον αριθμό μπασκετμπωλίστες του ΝΒΑ. Τους καλοδέχτηκε στο στόμα της, και ο καθένας ξεχωριστά έβαλε το ρόπαλο του ανάμεσα στα δόντια της. Την ρώτησαν ποιας ομάδας οι τυχεροί, και... αποκάλυψε της Phoenix Suns. 
Μπά! Και μέσα στους 7 υπέροχους-  αφού η ίδια δήλωσε ότι την ικανοποίησαν- ήταν και ο αράπης Devin Booker, την ρώτησαν. Και η μοντέλα που δεν είναι πόρνη, απάντησε ''Α, αυτός ήταν ο πρώτος στη σειρά... ''.
Λέει αλήθεια η κυρία ή το 'βαλε σκοπό να σκανδαλίσει κι έτσι να αυξήσει τον αριθμό από μαλάκες στο λογαριασμό της- κάτι που το πέτυχε. Από την άλλη, τα ΜΜΕ, σε κάθε γωνιά της γης, το τελευταίο που σκοτίστηκαν είναι αν κάνει πλάκα η μοντέλα ή πράγματι λέει αλήθεια. Κοτσάρισαν αυτή την πολυμεταχειρισμένη μαλακία, ότι η άγνωστη τσούλα... αποκάλυψε και περίμεναν με τη σειρά τους να τσιμπήσουν αναγνωσιμότητα. Τι, δηλαδή, να βγει κερδισμένη μόνο η μοντέλα; Σύμφωνοι, να της κρατήσουν το φανάρι τα αξιοσέβαστα μήντια, αλλά να κονομήσουν κι αυτά τίποτα ψίχουλα.
Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ