ΝΟΜΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Η ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ

 
Έχουμε και τα ευχάριστα. Και, παρακαλώ, να μην τα αγνοούμε. Και πολύ καλώς πράττουν τα ΜΜΕ και τα αναδεικνύουν τα ευχάριστα γεγονότα, διότι δεν πρέπει να παίρνουν από κάτω ο covid-19 και ο erntogan-69. 
Η κυρία Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού, όπως γνωστοποίησε ο σύζυγος της Βασίλης Κικίλιας, θα γεννήσει μετά από 3-4 μήνες. Και επειδή τα ΜΜΕ, δυστυχώς και δυστυχέστατα είναι της πολύ πλάκας, δεν παρέλειψαν να αναφέρουν πως ο υπουργός... αποκάλυψε το φύλο του μωρού. Που σημαίνει ότι ο μέλλων μπαμπάς δεν το κρατάει κρυφό το μυστικό.
Βέβαια! Ακόμα και μετά την γέννηση οι γονείς είχαν το δικαίωμα να μην δηλώσουν το παιδί, να μην... αποκαλύψουν καν την ύπαρξη του. Το ζευγάρι, όμως, όπως συνέβαινε τα παλιά τα χρόνια στις βασιλικές αυλές με αυτοκρατορικές ανακοινώσεις ενημέρωναν τους υπηκόους για τον διάδοχο. Να μένει ήσυχος ο λαός ότι η βασιλική δυναστεία θα συνεχίσει ομαλά την πορεία της με τις ευλογίες του Θεού.
Έτσι και ο Κικίλιας. Χαρακτήρισε ''δώρο θεού'' την εγκυμοσύνη της Τζένης, η οποία θα φέρει τον μπέμπη στη ζωή όταν αυτή θαέχει ήδη συμπληρώσει τα 50 της χρόνια. Και επειδή ο μπαμπάς υπουργός είναι μόνο τέσσερα χρόνια νεώτερος της μαμάς , γιατί να μην ελπίζει πως με τις ευλογίες του ύψιστου να αποκτήσει και δεύτερο παιδί.
Μέσω των λεγόμενων σόσιαλ μήντια έκανε γνωστό το νέο ο Κικίλιας. Αυτό είναι το γήπεδο, αγωνιστικός χώρος και εξέδρα, που γίνεται το παιχνίδι στην εποχή μας. Αμολάει ο καθένας ό,τι γουστάρει διότι θαρρεί πως τα προσωπικά του ενδιαφέρουν την εξέδρα. Και δεν χάνουν την ευκαιρία κάποιοι από την εξέδρα να σχολιάσουν τούτο και το άλλο. Να κάνουν παιχνίδι.
Η κυρία Ρούλα Κορομηλά, για παράδειγμα, είπε κάτι που πολλοί δεν το γνωρίζουν και ήταν αναγκαίο να το μάθουν από κατάλληλο άτομο, την πάλαι ποτέ παρουσιάστρια. ''Δικαίωμα στη μητρότητα έχουν όλες οι γυναίκες, κάθε ηλικίας''. Αυτό μήνυσε η κυρία Ρ.Κ., που σημαίνει τι; Ότι η Τζένη Μπαλασινού νόμιμα θα γεννήσει, κανείς δεν δικαιούται να της αμφισβητήσει την απόφαση της να γίνει πάλι μητέρα. 
Γεννάει απορίες η ''παρεμβαση'' της πρώην παρουσιάστριας. Είπε κανείς παλιάνθρωπος στην κυρία Ρούλα ότι η 24χρονη κόρη της Μπαλατσινού ή τα άλλα δυο παιδιά της... ζηλεύουν το μωρό; 
Διαβάστε ακόμα:

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ... BIG BROTHER!