Η BIG MALAKIA ΤΟΥ BIG BROTHER

 

Δυο άτομα, ίσως και τρία, πιάνουν κουβέντα για κλωτσές. Τη μια σαχλαμάρα φτύνουν από το στόμα μετά την άλλη σαχλαμάρα. Τι άλλο να περιμένει κανείς που δεν είναι μαλάκας όρθιος, από δυο χαμένα άτομα. Από δυο τύπους με χαμένο προσανατολισμό. Κι αν έχουν δικό τους δρόμο διαλέξει, και την πάνε τη δουλειά με πυξίδα ζωής, γιατί να ενδιαφέρει το τι παρλάρουν; Όταν στο λεξιλόγιο τους δεν χρησιμοποιούν περισσότερες από 27 λέξεις κι αυτά που σαλιαρίζουν είναι για τα σκουπίδια.

 

Φοβερό! Χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούν τι δείχνει η τηλεοπτική κάμερα και τι πιάνουν τα μικρόφωνα σε μια στημένη φτηνή κουβέντα, που προσβάλλει τη γλώσσα και τον άνθρωπο. Μια μόνο δικαιολογία υπάρχει. Μια μόνο αιτία, για να καταγράφεται τηλεοπτικά αυτός ο εμετός. Να διασωθεί ιστορικά το γεγονός, προκειμένου να το μελετήσουν στο μέλλον ειδικοί επιστήμονες και κοινωνιολόγοι. Να αναλύσουν το φαινόμενο αυτής της super duper big malakias.

 

Το γελοίο του πράγματος δεν είναι βέβαια που κάποια… επιλεγμένα χαμένα κορμιά κάθονται και μαλακίζονται δημοσίως. Η γκραν σουξέ μαλακία είναι η άλλη. Να την θεωρούν σώου ένα κάρο άλλοι μαλάκες, τόσοι πολλοί μαλάκες, που για πλάκα γεμίζουν είκοσι γήπεδα ποδοσφαίρου.

 

Η Αποκάλυψη Τώρα! Και γαμώ την Αποκάλυψη Τώρα. Και το άλλο φοβερό. Ξεσηκώθηκαν κάποιοι γιατί, λέει, κάποιος ΄΄παίκτης’’ από Κρήτη μεριά, άσχετο αυτό, είπε κάποια πράγματα που θίγουν κάποιους. Αν κυκλοφορούσε σοβαρότητα ουδείς θα ασχολούνταν με το τι είπε ‘’παικτης’’ της μαλακίας, του μπιγκ μπράδερ. Η κοινωνική αντίδραση που τιμά την κοινωνία είναι να μην διαθέτει μάτια και αυτιά στα τασκά της τηλεόρασης.

 Διαβαστε ακομα

ΤΟ BIG BROTHER ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΡ