ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ Ο ΣΤΑΡ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΝΗΓΟΣ

 
Η ζωή έχει γυρίσματα, που λένε. Κάποτε, και δεν μιλάμε για χρόνια πολλά πριν, οι διάσημοι ήταν ο στόχος των παπαράτσι. Να τους πιάσουν σε μια... πιασιάρικη στιγμή και μαζί να πιάσουν την καλή. Το πολύ χοντρό μεροκάματο. Οι παπαράτσι, δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ είχαν γίνει, λέει, ο καθημερινός εφιάλτης των ηθοποιών, των σταρ, των σελέμπριτυ και σία.
Και για να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή οι έτσι κατέφευγαν στα δικαστήρια. Με μηνύσεις και αγωγές σε ΜΜΕ. Και σε επίμονους παπαράτσι που τους την είχαν στημένη όπου και να πήγαιναν. Σήμερα; Πάνε αυτά, πέθαναν. Ιδιαίτερα μετά το κόλπο του instagram. Του δίνουν να καταλάβει.
Σήμερα, λοιπόν, ο ψευτοδιάσημος έχει την αγωνία να συντηρεί τη ψευτοδιασημότητα του. Ο ίδιος αυτοχρίζεται gossip man, αυτοφωτογραφίζεται και στις πιο... προσωπικές του στιγμές, με την αθώα δικαιολογία να... ενημερώνει τους followers. Η Ίρινα Σάυκ, για παράδειγμα (φωτο), θα ικανοποιήσει την προσωπική της πελατεία, τους ''ακολούθους'' της, χαρίζοντας τους φάσεις στην πισίνα, στην κουζίνα, στην κρεβατοκάμαρα, όπου βολεύεται και με το κατάλληλο ύφος επικοινωνεί με το πιστό και διψασμένο γι΄αυτήν κοινό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΕΝΑ ΨΕΜΑ, ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΜΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ