Ο βρωμικος κοσμος της βιομηχανιας πορνο

 

Κέρδη 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 81 δισ. ευρώ) αποφέρει κάθε χρόνο η παγκόσμια βιομηχανία πορνό στο Διαδίκτυο, και φαίνεται πως αυτό είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα τα παρακάμπτουν με συνοπτικές διαδικασίες. Όμως αυτή η τόσο κερδοφόρα βιομηχανία κρύβει σκοτεινά μυστικά και βρώμικες ιστορίες.

Οι πορνοστάρ αμείβονται με μεγάλα ποσά αλλά συχνά, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, παραγκωνίζονται από τους παραγωγούς οι οποίοι αναζητούν πρωταγωνίστριες και πρωταγωνιστές λιγότερο “φθαρμένους” και με μικρότερη ηλικία. Κάποιοι διάσημοι πορνοστάρ αυτό δεν μπορούν να το διαχειριστούν και έχουν ολέθριο τέλος!

Τα παρασκήνια μιας ταινίας πορνό και όσα η βιομηχανία του σεξ σου κρύβει

  • Η Olivia το 2016 έγινε πολύ γρήγορα star της πορνό- βιομηχανίας και σε ενάμιση χρόνο από την τεράστια επιτυχία της, βρέθηκε νεκρή. «Δε με αγαπούν πια» έγραψε ξαφνικά στο twitter της. Υπήρξε ένα διάστημα μάλιστα που έκανε πολλές αναρτήσεις γεμάτες απογοήτευση, μέχρι που ένα πρωί βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ήταν η πέμπτη κοπέλα πορνοστάρ που είχε χάσει τη ζωή της μέσα στο 2018.
  • Ένας από τους πρωταγωνιστές των ταινιών πορνό, έχει πει σε συνέντευξη του: “Η πρώτη μου εργασία δεν ήταν ακριβώς πρωταγωνιστική, δούλευα στην παραγωγή και έπρεπε να μαζεύω ένα σωρό πράγματα από το χώρο αλλά και να καθαρίζω. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ βρωμάει το στούντιο ή το διαμέρισμα που γυρίζονται οι ταινίες από το σπέρμα, τα αποφάγια, τους ιδρώτες…,για να μη μιλήσω για σκηνές με πρωκτικό”.
  • Μια άλλη πρωταγωνίστρια αναφέρει: “Σε μια σκηνή πεινούσα τόσο πολύ την ώρα που έκανα σεξ και μόλις είδα με την άκρη του ματιού μου έναν από τους παραγωγούς να φέρνει πίτσες και χάμπουργκερ στους τεχνικούς, σκέφτηκα πόσο καλύτερα θα ήταν να είχα στο στόμα μου ένα κομμάτι πίτσα παρά το πέος του παρτενέρ μου… Δεν με ενδιέφερε καθόλου το σεξ μαζί του”.
  • Όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί πώς είναι δυνατόν να διαρκεί τόσο πολύ το σεξ σε μια ταινία, υποθέτοντας πως ο άνδρας πρέπει να έχει πάρει κάποιο φάρμακο. Ένας παραγωγός όμως λέει: “Η εκσπερμάτωση συχνά…

Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr