ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΞΥ Η ΤΖΕΝΥ ΣΤΗΝ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 
Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι αυτή που είναι. Δεν είναι άλλη, δεν είναι διαφορετική, επειδή θα ντυθεί αλλοιώτικα. Επειδή θα την φωτογραφίσουν σε πόζες περισσότερο προκλητικές. Τι κόλπο είναι αυτό, κάθε λίγο και λιγάκι, στο διαδίκτυο να καλούνε τον κόσμο να την θαυμάσει γιατί, λέει, είναι πιο σέξυ από ποτέ.
 
Το ίδιο κάνουν και μ' άλλες διάσημες γκόμενες, σιτεμένες κι όχι. Κι ύστερα λέμε για το παραμύθι της πολιτικής, για την απάτη των πολιτικών, που στα ίσα δουλεύουν τον κόσμο. Που παρουσιάζουν το μαύρο για άσπρο.
 
Είπαμε. Και δεν το λέμε εμείς. Το λέει η πραγματικότητα. Η πολυμεταχειρισμένη από τα ΜΜΕ Τζένιφερ Λόπεζ είναι αυτή που είναι. Και πέρασε πλέον τα πενήντα. Το κορίτσι και μπράβο της κάνει πρωταθλητισμό τριάντα χρόνια και κρατιέται δυνατά στην καριέρα της, στη μουσική και την κινηματογραφική βιομηχανία. 
 
Τα 50 είναι 50. Τι ανοησία είναι αυτή να παρουσιάζουν περισσότερο... σέξυ μια γυναίκα που περπατάει στα 52, έχει κάνει τρεις γάμους και έχει δείξει τα σεντόνια της σε- πόσους; - άντρες. Την ξέρουμε την τραγουδίστρια. Ξέρουμε, δηλαδή, ότι έχει αυτό το στήθος, αυτά τα οπίσθια. Πως, λοιπόν, γίνεται περισσότερο σεξουαλική στα 40 από τα 30 της και στα 50 από τα 40 της;
 
Η φωτογραφία είναι του 2020, αλλά σε δουλεύει. Δεν μαρτυρά χρόνια και δεν είναι... επηρεασμένη από το φίτνες της κυρίας. Η φωτογραφία είναι μαστοριά του φωτογράφου, που στέλνει περίπατο κυταρίτιδες, ρυτίδες και ηλικίες. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑΟΥ