DO YOU KNOW C' EST LA VIE;

 
Γιατί ο Ρονάλντο κι όχι κάποιος άλλος; Εγώ και με το μπαρδόν στέκομαι σε κάτι τέτοια που φωτογραφίζουν με μεγεθυντικό φακό το ποιοι είμαστε. Γιατί, επιμένω, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής κι όχι κάποια άλλη παγκόσμια μούρη να κυριαρχεί μακράν στο Instagram. Κάποιος αφελής θα σχολιάσει ''Δεν ασχολούμαι με ασόβαρα πράγματα... ''. Εγώ λέω ''C' est la vie''. 
Έτσι είναι η ζωή, αυτό λέω για το γεγονός ότι και το 2020 ο Ρονάλντο, ο οποίος γεννήθηκε το 1985 και έχει γενέθλια σήμερα 5 Ιανουαρίου, σκοράρει τους περισσότερους ''ακολούθους'' στο προσφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί, λοιπόν, αυτή η πρωτιά του Ρονάλντο; Είπαμε. Επειδή αυτός είναι ο κόσμος.
Δεν ισχύει η απάντηση, η εξήγηση για τους περισσότερους από τα 251 εκατομμύρια ακολούθους το ότι είναι ποδοσφαιριστής. Ούτε γιατί είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Τον ανώτερο ποδοσφαιρικά Μέσι τον βρίσκεις στη έβδομη θέση της λίστας με 174 ακόλουθους και τον Νεϋμάρ στην 13η με 144 εκ.
Όχι, η υψηλή δημοφιλία δεν οφείλεται στην ιδιότητα του προσώπου, ούτε στην προσωπική του επαγγελματική επιτυχία. Κάτι ''άλλο'' είναι που τραβάει τον κόσμο σ' αυτή ή την άλλη φίρμα της showbiz.  Στη δεύτερη θέση, και πολύ πίσω από τον Ρονάλντο, βρίσκεται η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε (1993) με 214 εκ. followers. Γιατί αυτή η Αμερικανίδα τραγουδιάρα δεύτερη κι όχι κάποια άλλη;
Αν θέλει κανείς να ψάξει τη ψυχογραφία και ψυχοσύνθεση και ψυχομαλακία της μάζας θα χρειαστεί να μελετήσει ποια κοινά στοιχεία χαρακτηρίζουν τη δημόσια εικόνα του Ρονάλντο και της Γκράντε. 
Για την Ιστορία. Τρίτος στο Instagram ο ''καρτούν'' μπρατσαδόρος Αμερικάνος ηθοποιός Ντουαίην Τζόνσον (1972) με 209 εκ. και η ''Καρντάσιαν'' Κάυλυ Τζένερ (1997) με 207 εκ. ακολούθους.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ