Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΕ ΠΥΡΕΤΟ, Ο ΙΒΑΝ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ

 
Πρώτος ο σκάι στον ανταγωνισμό των καναλιών. Πρώτος, δηλαδή, ο Αλαφούζος από τους καναλάρχες. Σταθερά πρώτος, και στον πρωταθλητισμό των ραδιοφώνων. Στον Παναθηναϊκό ακόμα δεν τα έχει καταφέρει, και είναι άγνωστο πότε η ομάδα θα επανέλθει.

Επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κανονικότητα είναι να κυνηγάει το πρωτάθλημα. Όχι απλά να συμμετέχει. Να προσπαθεί να πλασαριστεί σε θέση υψηλά για να πάρει το δικαίωμα να την χωθεί στα play-off.

Ο Μαρινάκης δεν τα έχει καταφέρει με το mega, τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Ξαναβρέθηκε στην κορυφή με τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο, αλλά θέλει να φάει κουραμάνες ακόμα για να αλλάξει κατηγορία στην τηλεόραση. Προς το παρόν βλέπει και την πλάτη του Ιβάν Σαββίδη, του ιδιοκτήτη του Open. Μαρινάκης και Σαββίδης έχουν ολότελα διαφορετική συμπεροφορά σαν καναλάρχες. Ο του μέγκα πασχίζει προσωπικά και καθημερινά να βοηθήσει το κανάλι του να ανεβεί. Ο του Όπεν έχει αφήσει τη δουλειά στους επιτελείς του καναλιού και ο ίδιος ο Ιβάν κάθεται μακριά.

Πολύ πίσω είναι και το κανάλι του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, απλά υπερέχει σε τηλεθέαση των κρατικών καναλιών. Ο Μαρινάκης δεν το βάζει κάτω. Βρίσκεται σε τηλεοπτικό πυρετό και θα ησυχάσει μόνο αν φέρει το mega στην πρώτη θέση.

Η σειρά είναι πρώτος ο Σκάι, μετά ο Αντένας, ο άλφα και το σταρ του Βαρδινογιάννη, το Όπεν, το Μέγκα, ΕΤ 1, ΕΤ 2, ΕΤ 3.

Διαβαστε ακομα:

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ