ΕΦΑΓΕ ΚΕΡΑΤΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ;

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην ελληνική κοινωνία η είδηση για τον κλονισμό στο γάμο της η Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη. Έχοντας ήδη μια πανδημία, μια κρίση και ένα lockdown στην πλάτη τους οι Έλληνες πολίτες δύσκολα μπορούν να διαχειριστούν τις δυσάρεστες πληροφορίες για τον μέχρι πρότινος ευτυχισμένο γάμο.
 

 

Τι έχει πει και τι έχει αναρτήσει τους τελευταίους μήνες η Μαρίνα Πατούλη που αυτές τις μέρες βιώνει ένα προσωπικό πένθος. «Την απιστία την συγχωρώ, αρκεί να μην την μάθω».
 

 

Ανεβάζοντας ένα άρθρο για την κρίση στο γάμο τους, δέχτηκα πάρα πολλά μηνύματα, με ερωτήσεις – άλλες αδιάκριτες και άλλες με πολύ χιούμορ. Οι ερωτήσεις ήταν του τύπου, «Ποιος έφαγε κέρατο;», «έχει σοφέρ η Μαρίνα Πατούλη; Και ποιος τον πληρώνει, ή ίδια ή η περιφέρεια Αττικής;», «Έχει και αστυνομική προστασία η κ. Πατούλη;», «Θα είναι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου;», «Θα πολιτευτεί;», «Θα συμμετάσχει σε show του Κοκλώνη;». 
 
Που να ξέρω βρε παιδιά; Δεν είναι φίλη μου η γυναίκα και ούτε ανήκω στο στενό της περιβάλλον.

 

Πάντως για όλους εμάς που δεν ξέρουμε το ζευγάρι από κοντά, μέχρι τώρα όποτε τους βλέπαμε σε φωτογραφίες ή βίντεο έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι και αχώριστοι. Πάντα χαμογελαστοί, πιασμένοι χέρι-χέρι και πάντα ευτυχισμένοι. Φωτογραφίες στο σπίτι τους, σε ταξίδια, σε κοινωνικές εκδηλώσεις, σε πάρτι, σε επαγγελματικές υποχρεώσεις… παντού και πάντα μαζί.
 

 

Είχε πει για τον άντρα της: «Το ξέρω πως δέχεται φλερτ αλλά το διασκεδάζω γιατί βλέπω μερικές φορές πόσο γραφικές γίνονται κάποιες γυναίκες…».

Μιλώντας στο

H συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr