Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

 

Δύσκολο να δεχτώ ότι ο πράγματι γνωστός Μένιος Φουρθιώτης, τον οποίο χαρακτηρίζουν παρουσιαστή, στη φυλακή ζήτησε κομμωτή για το περουκίνι του. Το θεωρώ αδύνατο να συνέβη. Το ότι το έγραψαν και το σχολίασαν- μίλησαν για παράλογες απαιτήσεις του παρουσιαστή- δεν σημαίνει πως υπήρξε τέτοιο αίτημα. Τέτοια απαίτηση.

Ας υποθέσουμε, όμως, ότι ο γνωστός Μένιος Φουρθιώτης- καθαρό κατασκεύασμα των μμε, διότι χωρίς μέτρο ασχολήθηκαν μαζί του κι όχι με όρους δημοσιογραφικής δεοντολογίας- ζήτησε ειδικευμένο κομμωτή, σπέσιαλ μανικιουρίστρια, κλάσεως Χόλυγουντ μακιγιέρ, πτυχιούχο personal trainer, και δεν ξέρω τι άλλο. Γιατί τα βάζουν με τον καλλιτέχνη, κύριο Φουρθιώτη;

Γιατί δεν βλέπουν το έργο και από την άλλη πλευρά; Αν, λοιπόν, ο φυλακισμένος Φουρθιώτης συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένη βεντέτα, μήπως συμβαίνει αυτό γιατί έχει στην πλάκα το σοφρωνιστικό σύστημα. Να το δούμε και απ' αυτή την πλευρά. Γιατί, δηλαδή, να μειώνει τον Φουρθιώτη κι όχι τη φυλακή, αν ένας ή αρκετοί κρατούμενοι ενεργούν παράνομα, παρ’ ό,τι έγκλειστοι.

Σιγά το παράλογο και το εξωφρενικό να ζητάει ποινικός, μάλιστα αν είναι προσωπικότητα των media, να του φτιάξουν αφρόλουτρο στο μπάνιο του ή να του σερβίρουν με παπιόν το δείπνο του. Κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι μέσα από τη φυλακή πουλάνε προστασία σε ντυχτερινά μαγαζιά και διευθύνουν επιχείρηση απαγωγής. Εν γνώσει της διεύθυνσης της φυλακής.

Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ PLUS SIZE ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΥΜΝΟ ΚΟΡΜΙ