Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ

 
Άπιαστο πουλί είναι το καινούργιο στην πιάτσα. Αυτό, δηλαδή, που γουστάρει ο κόσμος, αλλά δεν υπάρχει πουθενά να το αγοράσει. Λέω μια μεγάλη αλήθεια, που είναι ο μέγας αγιάτρευτος καημός εκείνων που την ψάχνουν. Ο καθένας στον τομέα του. 
Χοντροκονομάει εκείνος που λανσάρει το καινούργιο. Στο ντύσιμο, στη διασκέδαση, στο φαγητό, στα μμε. Και τι θα πει καινούργιο; Αυτό που είναι πολύ μπροστά από την εποχή του, αλλά εκφράζει την εποχή του. Το Σήμερα. Καινούργιο είναι το αυριανό, που μέχρι χθες, μέχρι σήμερα δεν το είχε μυριστεί κανένας.
Ο 67χρονος Πέτρος Κωστόπουλος λένε τα κόζα πως θα ξαναβγάλει το Νίτρο, το πετυχημένο περιοδικό μιας άλλης εποχής. Ενός άλλου αιώνα, τότε που ο κόσμος δεν χρησιμοποιούσε το ιντερνέτ και μόλις είχαν σκάσει τα κινητά πρώτης γενιάς. Οτιδήποτε που πρόκειται να εκδοθεί σήμερα σε χαρτί, εφημερίδα ή περιοδικό, θεωρείται αυτοκτονία. Καμιά τύχη να επιβιώσει.
Στο πρώτο τεύχος, λέει, εξώφυλλο θα είναι η κυρία Ιωάννα Τούνη. Η Βουγιουκλακη στα χρόνια μας; Μήπως ο Καζαντζίδης, και δεν το είχαμε πάρει πρέφα. Ακόμα, θα υπάρχει συνέντευξη του ράπερ Light. 
Ο ίδιος ο Κωστόπουλος λέει ότι ξέρει τι του γίνεται, δεν είναι τρελός, αλλά... Ότι πράγματι έχουν ψοφήσει τα περιοδικά, αλλά.. ''Επιστρέφω με coffee-table magazine. Δηλαδή ένα πράγμα που θα είναι μεγάλο, με ακριβό εξώφυλλο, θα έχει υπέροχες φωτογραφίες, γιατί συνεργάζομαι με τους καλύτερους φωτογράφους στην Ελλάδα, και τα κείμενα θα τα γράφουν πολύ καλοί γραφιάδες, ένα είδος που έχει εκλείψει γιατί τα πιο πολλά περιοδικά δεν είχαν πλέον τα μέσα για να τους πληρώσουν. Το νέο Nitro θα είναι ένα κοσμοπολίτικο περιοδικό και δεν φοβάμαι καθόλου τη σωστή έννοια του όρου''.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΓΚΑ ΓΚΑ