Ο ΠΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ

 
Ο Μάικλ Τζάκσον δεν πέθανε. Έχουν περάσει ένδεκα χρόνια από το θάνατο του, όμως στην πραγματικότητα ο τργουδιστής παραμένει ζωντανός. Ήταν ''ο βασιλιάς της ποπ'' μουσικής και ουδείς πήρε το στέμμα από το κεφάλι του. Ουδείς κάθισε στο θρόνο του. Αφήνω το γεγονός ότι δεν έχει σταματήσει να πουλάει. Ότι είναι ο περισσότερο εμπορικός καλλιτέχνης μετά θάνατο. Αυτός είναι στον τάφο του αλλά οι κληρονόμοι του κονομάνε κάτι λιγώτερο από ένα δις δολάρια κάθε χρόνο. Μετά το θάνατο του ο Μιχαλάκης αύξησε τις πωλήσεις των τραγουδιών του.
Ζει κανονικά και βασιλεύει ο γεννηνένος Αύγουστο του 1958 ο Michael Joseph Jackson διότι ποτέ δεν τον ξέχασαν στην Αμερική. Είναι πάντα παρών. Για τον κόσμο και τα ΜΜΕ είναι σα να ζει. Κάθε τόσο όλο βρίσκουν κάτι να γράψουν γι' αυτό. Καλό ή κακό, άσχετο. Σημασία έχει ότι και θαμμένος στο χώμα τον αντιμετωπίζουν σα να βρίσκεται εν ζωή. Ο θρύλος του δεν έχει ξεφτύσει.
Με τέσσερα αδέλφια του στα 16 του φτιάχνει το συγκρότημα ''The Jackson 5''. Μετά από 11 χρόνια, το 1975, ξεκινάει σόλο καριέρα και μέχρι το θάνατο του, το 2009, σα σήμερα 25 Ιουνίου, πουλάει 750 εκ. δίσκους. Όσους κανείς άλλος. Από το 1980 είναι πια....  θεσμός  στα μέσα ενημέρωσης, Ασχολούνται συστηματικά με την προσωπική του ζωή. Αβαντάρει και ο ίδιος, έστω παρά τη θέληση του. Κάτι η αδυναμία του σε ανήλικα αγοράκια, κάτι το ένα τερατώδες, κάτι το άλλο φρικτό που... κοσμεί την καθημερινότητα του.
Δεν μπορούσε να κοιμηθεί και ο προσωπικός του γιατρός του έδωσε ένα κοκταίηλ φαρμάκων και τον τελείωσε. Σε λίγες ώρες πέθανε, ο δε δόκτωρ έφαγε τέσσερα χρόνια φυλακή. Η κηδεία του ήταν ιδιωτική, αλλά μπήκε σε... λαχειοφόρο αγορά για κάποιους τυχερούς που κέρδισαν λαχνό τυχερό και είχαν την ευκαιρία να παραστούν στον αποχαιρετισμό του. Ενάμισυ εκατομμύριο άνθρωποι δήλωσαν συμμετοχή με την ελπίδα να δουν την κηδεία του.
Ο Μάικλ Τζάκσον, λέγετσι, πως υπέφερε από λεύκη. Γι' αυτό δικαιολογούνταν οι αλλεπάλληλες πλαστικές στο πρόσωπο, αλλά και το άσπρισμα του. Η δεύτερη γυναίκα του ήταν η βοηθός του προσωπικού του δερματολόγου. Πρώτη η κόρη του Έλβις Πρίσλευ. Ποιος να ξέρει γιατί ο δυστυχής έκανε γάμους. 
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΟΥΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ