Αντι για την Cate Blanchett, η Nicole Kidman

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Θυμάστε που έγραφα ότι η θρυλική Lucy, η κωμικός των παιδικών μας χρόνων – αυτή που μας έκανε να ξεκαρδιζόμαστε τα πρώτα χρόνια της ασπρόμαυρης τηλεόρασης – θα γίνει ταινία και μάλιστα για να την υποδυθεί είχαν επιλέξει την Cate Blanchett; Ε, ξεχάστε το. Όλα άλλαξαν. Πήραν την Nicole Kidman.

Και για τον αντρικό ρόλο τον Javier Bardem. Η ταινία θα βγει τον Δεκέμβριο στην Αμερική και λέγεται “Being the Ricardos”. Αν αναρωτιέστε ποιοι είναι οι Ricardos, είναι τα ονόματα που είχαν στην σειρά. Η Lucy Ball λεγόταν Lucy Ricardo και ο Desi Arnaz, Ricky Ricardo.

Τελικά λοιπόν, η Nicole Kidman και ο Javier Bardem θα υποδυθούν τη Lucille Ball και τον Desi Arnaz στην πολυαναμενόμενη ταινία για το θρυλικό ζευγάρι της Αμερικάνικης τηλεόρασης. Ο Aaron Sorkin (The Trial of the Chicago 7, The West Wing), έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε και ο οποίος απ’ ό,τι δήλωσε ήθελε εξ αρχής να μεταφέρει στην οθόνη την ζωή τους και να προσφέρει στους θεατές μια ματιά στα παρασκήνια της ταραχώδους σχέσης των δύο σταρ.

Και όλα έγιναν με την έγκριση της κόρης τους η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη: “Πιστεύω ότι η ταινία φέρεται πολύ καλά στη μητέρα και στον πατέρα μου. Νομίζω ότι κατά ένα μεγάλο μέρος είναι ακριβή όσα περιγράφει. Δεν έχω δει πολλά πράγματα – μόλις για δύο μέρες ήμουν στα γυρίσματα, αλλά αυτό που είδα ήταν εξαιρετικά αριστοκρατικό και πρώτης τάξεως. Όλοι οι ηθοποιοί που επιλέχθηκαν είναι απλά υπέροχοι ερμηνευτές”.

Σε μια ερώτηση δημοσιογράφου η Kidman είπε…

Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr