ΚΛΩΤΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΕ… ΑΡΒΥΛΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΕ ΒΟΘΡΟ

 

Ξαφνικά η μηντιακή Ελλάδα πλημμύρισε με κάποιον Παναγιωτόπουλο. Αμέτρητοι τίτλοι και άλλοι τόσες φωτογραφίες μιας μουσίτσας εκεί στην άκρη του ράδιο αρβύλα. Ο πιο κοντός της παρέας, ο πιο μουλωχτός ο μπαγάσας. Δεν τον πιάνει το μάτι σου. Ο σέντερ φόρ, ο Κανάκης μιλάει, αυτός κρατάει τη μπάλα στο show, ο έτσι αν του το επιτρέψει η κάμερα, του χαρίζει κάποια δευτερόλεπτα για να γελάσει χωρίς λόγο.

Αυτός είναι ο ρόλος της κοντομαμής. Να, όμως, που έγινε πρώτη φίρμα ο δικός σου. Τα πάντα όλα για πάρτη του. Δεν υπάρχει μέσο που να μην τον φιλοξένησε. Για τη γνωστή ιστορία. Για την καραξεφτυλάρα toy να βγάλει στον αέρα προσωπικές, δηλαδή ερωτοσεξουαλικές φάσεις, με μια πρώην του. Ο ορισμός της ανανδρίας. Κακώς το λέω έτσι!

Τι θα πει ανανδρία; Το συγκεκριμένο έγκλημα δεν έχει φύλο. Αυτό που διέπραξε δεν το κάνει ο άνανδρος. Το κάνει ο απόλυτα χάλιας. Ο ανήθικος. Ο του αξίζων αρβυλιές στη μάπα, με πατούμενο στρατιωτικό, λοκατζήδικο, με προκάρες στη σόλα. Να τις αρπάει στη μούρη και να  ματώνει.

Ζητώ συγγνώμην, ελάλησε. Το πιο φτηνό κόλπο. Εγκλημάτησα, φέρθηκα σαν τον χειρώτερο αλήτη, προκάλεσα τραγωδία στην κοπέλλα, αλλά… γράψε λάθος. Δεν το ήθελα, συγχωρέστε με, άνθρωπος είμαι κι εγώ. Όχι, ρε, δεν είσαι κανονικός άνθρωπος. Και είναι ασυγχώρητο αυτό που έκανες, δεν ξέρω ούτε έναν που θα σε… συγχωρέσει, παλιάνθρωπε.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ