Jude Law: Πατερας 6 παιδιων

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Είναι από τους πιο ενδιαφέροντες σύγχρονους ηθοποιούς για 3 βασικούς λόγους. Πρώτον, παίζει συνέχεια στο θέατρο. Δεύτερον, είναι συνέχεια υποψήφιος για μεγάλα βραβεία και ποτέ δεν τα έχει κερδίσει, και τρίτον είναι ένθερμος φιλάνθρωπος και ακτιβιστής.  Αυτά, συν το ότι 6 παιδιά τον κάνουν να είναι μοναδικός.

Μεγάλη κατάρα που λέτε. Είναι αυτό που λέει ο Ελληνικός λαός, φτάνει στην πηγή αλλά δεν πίνει νερό. Πολλοί και σημαντικοί ρόλοι, πολλές υποψηφιότητες για βραβεία αλλά στο τέλος τίποτα. Και επειδή ως άνθρωπος και ως ηθοποιός έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αποφάσισα να μάθω περισσότερα γι’ αυτόν.

Ο David Jude Heyworth Law γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 1972 στο Lewisham, στο Νότιο Λονδίνο, και ήταν το δεύτερο παιδί  της οικογένειας. Έχει μια αδερφή, τη Νατάσα. Ο πατέρας τον ονόμασε David -γιατί έτσι έλεγαν τον καλύτερο του φίλο, και η μητέρα του ήθελε σαν δεύτερο όνομα το Jude – επειδή λάτρευε το τραγούδι των Beatles "Hey Jude". Τελικά επικράτησε το μεσαίο του όνομα και έγινε γνωστός ως Jude.

Ξεκίνησε την υποκριτική το 1987 με το Εθνικό Μουσικό Θέατρο Νέων και τα πρώτα του χρόνια ως ηθοποιός εμφανίστηκε πολύ στο θέατρο, το οποίο υπεραγαπά και εξακολουθεί ακόμα και σήμερα, που είναι star του σινεμά, να μην το εγκαταλείπει. Η πρώτη του θεατρική παράσταση ήταν το 1987 ως παιδί (15 ετών) με το National Youth Music Theatre, ενώ αντίκρυσε για πρώτη φορά κάμερα στα 20 του (1992) παίζοντας σε μια ταινία μικρού μήκους. Από το 1994 που ξεκίνησε να παίζει κανονικά στον κινηματογράφο δεν έχει σταματήσει μέχρι σήμερα. Και παίζει τα πάντα. Από ρόλους εποχής και romantic comedies, δράματα, κοινωνικά, ψυχολογικά  μέχρι και Marvel έχει κάνει.

Και ενώ 

Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr