Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΡΟΥΧΟΥ ΚΑΙ… ΓΥΜΝΙΑΣ

 

Το νέο φόρεμα της Τζένιφερ Λόπεζ. Το έβαλε επάνω της η λατίνα και φωτογραφήθηκε απ’ όλες τις γωνίες, μπρος, πίσω και πλαγιαστά. Νέο φόρεμα σημαίνει περισσότερο γυμνό στο πολυφωτογραφημένο κορμί της Τζένης Λο. Αυτή είναι η ουσία της έννοιας μόδα όταν πρόκειται για άτομο της βιομηχανίας του θεάματος.

Έχει μεγάλη σημασία το ρούχο.           Αυτό ή εκείνο στο ίδιο σώμα, στον ίδιον άνθρωπο προκαλεί διαφορετικές εντυπώσεις.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ έχει πολύ μικρό στήθος και τεράστια οπίσθια. Και τα δυο στοιχεία λειτουργούν αισθησιακά, τονίζουν τη σεξουαλικότητα της 53χρονης. Το ρούχο, λοιπόν, φτιάχνεται για πάρτη της με σκοπό να υπηρετήσει την εικόνα της. 
Να περιγράψω το νέο... μη ρούχο: Κυριαρχούν κορδονάκια στο πάχος ψιλού σπάγγου. Από ύφασμα τώρα: Ένα κομμάτι τριγωνικό μπροστά στο αιδοίο αφήνοντας ακάλυπτα πολύ μεγάλο μέρος της κοιλιάς και μέχρι τους γοφούς.

Τελικά, τι κάνει η καλλιτέχνις; Επίδειξη του φορέματος ή της γύμνιας της. Και το ένα και το άλλο έχουν σχέση με τη… δουλειά της, το τραγούδι και την ηθοποιία.

Διαβαστε ακομα:

JUDE LAW: ΠΑΤΕΡΑΣ 6 ΠΑΙΔΙΩΝ