ΜΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Βράζουν στο ζουμί τους τα κανάλια. Συσκέψεις επί συσκέψεων – ιδέες επί ιδεών και κινήσεις πανικού… Οι κάποτε πρώτοι βρίσκονται στην 4η θέση και οι κάποτε τέταρτοι έχουν έρθει πρώτοι.

Έχουμε μπει στο δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής σεζόν, κάποιοι είναι χαρούμενοι, κάποιοι κλαίνε και κάποιοι ήδη αισθάνονται τις καρέκλες τους να τρίζουν.

 

  • Οι εκπομπές που κάνουν 10,7% πανηγυρίζουν ότι βρέθηκαν στην κορυφή. Φαντάσου με 10,7%!!!  Δηλαδή σε όσες τηλεοράσεις ήταν ανοικτές εκείνη την ώρα, από 100 ανθρώπους τους είδαν 10. Και ήρθαν πρώτοι. Ανήκουστα πράγματα!!!
  • Το ίδιο πανηγυρίζει και μια άλλη εκπομπή που έσκισε και ήρθε πρώτη -λέει – στην ώρα της με 14,9%. Φέρτε σαμπάνιες!
  • Αν θέλουμε να κάνουμε αντίλογο πρέπει να μάθουμε πόσοι άνθρωποι εκείνη την ώρα χέστηκαν για την τηλεόραση, πόσοι ήταν στο Internet ή πόσοι στις διαδικτυακές πλατφόρμες και θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.
  • Ο Αργύρης Πανταζάρας μετά την εμφάνιση του στις “Άγριες Μέλισσες” μπαίνει στο cast της πολύ πετυχημένης σειράς “Σασμός” και μάλιστα απ’ ό,τι λένε με πολύ καλό ρόλο. Συγκεκριμένα στο Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο διευθύνει ο Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ήμελλος), έρχεται νέος υπαστυνόμος για να αναλάβει νέες υποθέσεις και να βοηθήσει σε «ξεκαθαρίσματα». Αυτόν τον νέο υπαστυνόμο που έρχεται στο Τμήμα και ο οποίος ονομάζεται Γεράσιμος (Μάκης) Χριστογιάννης θα τον υποδυθεί ο Αργύρης Πανταζάρας. Δεν πρόκειται για εύκολο χαρακτήρα καθώς μεταξύ άλλων είναι βαρύς, λιγομίλητος και με εκρήξεις βίας απέναντι στους ανθρώπους του υποκόσμου. Ο Πανταζάρας είναι ηθοποιάρα!
  • Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (στα νιάτα του τον έλεγαν Τζίγγερ) αποφάσισε να ασχοληθεί πιο πολύ με τα κανάλια του - STAR και ALPHA - με νέες παραγωγές αλλά και με προέκταση στο διαδίκτυο.
  • Όσοι ξέρετε μια τραγουδίστρια Κατερίνα Λόλιου (εγώ δεν την ξέρω- αλλά θα την ψάξω), να σας ενημερώσω ότι θα αναλάβει το backstage του X-Factor που επανέρχεται. Στην θέση της κριτικής επιτροπής θα δούμε τους: Μαρίζα Ρίζου, Μιχάλη Κουϊνέλη (Σταβέντο), Χρήστο Μάστορα και Στ. Ρόκκο. Παρουσιαστή δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα. Μας κρατάνε σε αγωνία, ρε γμτ!
  • Ενημερωτική εκπομπή για την πολύ πρωινή ζώνη του STAR ετοιμάζει η Μάρα Ζαχαρέα. Και όσο θα πλησιάζουμε στις εκλογές οι “ενημερωτικές” εκπομπές θα αυξάνονται και θα πληθαίνουν… Μα πόσο προβλέψιμοι πχια!!!
  • Σίριαλ με τραβεστί. Αφού την είδαν οι πάντες στο Netflix, τώρα λέει την δείχνει ο ΣΚΑΪ. Και μάλιστα σε καθημερινή βάση μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου. Από 15 Φεβρουαρίου ξεκινάει να παίζει την δεύτερη σεζόν. Ο λόγος για το “Pose την αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά, η οποία αναφέρεται στην κουλτούρα της αφροαμερικανικής και λατινοαμερικανικής ΛΟΑΤ κοινότητας της Νέας Υόρκης. Οι βασικοί χαρακτήρες της σειράς είναι τραβεστί και…

Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr