ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΙΒΑΝ, ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ

 
Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα με τη φημολογία, η οποία πιθανότατα δεν είναι μόνο αέρα πατέρα φήμες, σχετικά με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Το περολάλητο Open. Το σίγουρο είναι πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεχάσει πως έδωσε ένα σκασμό ρούβλια για να μπει στο παιχνίδι του καναλάρχη. Δεν του βγήκε το έργο, το διέγραψε από το χάρτη, κανένα πρόβλημα διότι ο άνθρωπος έχει πολύ δυνατή μπάζα στην άκρη.
 
Το τι λέει ο ίδιος ο Ιβάν ή οι εκπρόσωποι του, που διαωεύδουν κάθε σεναριο για πώληση του καναλιού, δεν έχει καμιά σημασία. Να το ξαναπούμε: Καμιά σημασία αν αρνείται ο ιδιοκτήτης του έτσι κι αλλοιώς εγκατελειμένου στην τύχη του καναλιού ότι το σκοτώνει. Έτσι είναι. Αν, τελικά, πουληθεί, θα ξεπουληθεί μισοτιμής. Δεν θα πιάσει τα λεφτά του.
 
Τέλος πάντων, άλλη είναι η ουσία του πράγματος. Αποτυχημένα και αντιεμπορικά τα κανάλια, όπως και οι ΠΑΕ της μπάλας, πάντα κάποιο ''κορόιδο'' βρίσκεται να τα αγοράσει. Γιατί; Επειδή ο ιδιοκτήτης ΜΜΕ, μάλιστα καναλιού πανελλήνας εμβέλειας, αλλά και ΠΑΕ στο μεγάλο πρωτάθλημα είναι μέσα στο πολιτικό παιχνίδι. Στη διαπλοκή, που το λενε στην κομματική γλώσσα. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ