ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ... ΑΔΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Κάθε άλλο παρά μοναδική η περίπτωση της κόρης του Άλεκ Μπάλντουιν και της Κιμ Μπάσιγκερ. Η δυστυχία. Η απόλυτη δυστυχία. Ο ορισμός της ανθρώπινης δυστυχίας. Παιδί πασίγνωστων και χωρισμένων γονιών, μπήκε στο κόλπο του μόντελιγκ και πνίγηκε στη δυστυχία…

… Αποφεύγω σκόπιμα να χρησιμοποιώ άλλη λέξη, περιορίζομαι στη λέξη Δυστυχία. Το κορίτσι, λοιπόν, ξεκόβει από τους γονείς της, δεν έχει καμιά επαφή μαζί τους, ούτε τηλεφώνημα που λέει και το τραγούδι, διότι έμπλεξε με τα φαρμάκια της πιάτσας. Αλκοόλ, ουσίες, εθισμούς διάφορους και της... σειράς. Του προγράμματος δηλαδή, μέσα στο πρόγραμμα είναι με τη ζωή που αποφάσισε η ίδια, ή η ζωή αποφάσισε για πάρτη της.

Προς τα 27 η Άυρλαντ Μπάλντουιν, μετά τις καταχρήσεις της, που τις προκαλούσαν άλλοτε ανορεξία, άλλοτε βουλιμία, και δεν την άφηναν να κοιμηθεί, την έπεσε στο πολύ άγριο στα ηρεμιστικά. Τελικά, υποτίθεται πως γλύτωσε αφού νοσηλεύτηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Πως γίνεται, αναρωτιέται ο άλλος. Μια κούκλα, που δεν της λείπει τίποτα, που τα έχει όλα, να ψάχνεται σε κάθε ακραία κατάσταση, να υποφέρει από ανασφάλειες, να δίνεται σε λεσβιακές σχέσεις. Στη φώτο με την αραπινούλα επίσημη αγαπημένη της.

Δεν είναι η μοναδική περίπτωση επώνυμων γονιών η Ireland Baldwin που οδηγήθηκε στη δυστυχία. Και η κοπέλλα θέλει να την κλάψουμε. Να την παρηγορήσουμε. Να την λυπηθούμε για τα.. προβλήματα της. Γιατί; Ποιος άλλος φταίει, η κοινωνία φταίει που την πέταξε σαν το κύμα πάνω στα άδικα βράχια της ζωής.

Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΙΣ... ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ