ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ;

 
Περίεργα πράγματα. Πολύ περίεργα. Με πολλά ερωτηματικά, δηλαδή. Που όσο να ψάξεις δεν βρίσκεις απάντηση. Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Μπάκος και Καϋμενάκης σύμφωνα με πληροφορίες της πιάτσας τα έχουν βρει με τον Ιβάν Σαββίδη και συμφώνησαν να εξαγοράσουν το 30% του Open. Για ποιο λόγο;
Για τον ίδιο λόγο που ξόδεψε ένα ρέο χιλιάρικα ο Ιβαν για να αποκτήσει πανελλήνια τηλεοπτική συχνότητα. Αλήθεια, για ποιο λόγο; Τι κάνει νιαόυ νιάου στα κεραμίδια.
Ο επιχειρηματίας σπρώχνει τα εκατομμύρια εδώ κι εκεί για συγκεκριμένο λόγο. Να κερδίσει χρήματα. Για κανένα άλλο λόγο. Αν όχι από την εμπορική δραστηριότητα του καναλιού, αλλά με την επιρροή που αυτό ασκεί, ποντάροντας να πάρει μπίζνες από  το δημόσιο.
Ο Ιβάν το έχει σκυλομετανοιώσει που μπλέχτηκε με τα ΜΜΕ. Έσπασε τα μούτρα του ο άνθρωπος. Και πέταξε λεφτά που δεν ξαναγυρίζουν και απέτυχε παταγωδώς. Αγόρασε την ιστορική εφημερίδα Το Έθνος, συν την οικονομική Ημερησία και τις έκλεισε. Το δε κανάλι, το Open, κλάψε με, μάνα, κλάψε με.
Πολύ σοβαρή και κυρίως αθόρυβη παρουσία στο χώρο του ποδοσφαίρου έχει το επιχειρηματικό δίδυμο Μπάκος - Καϋμενακης. Ψάχνονται τους τελευταίους μήνες να αποκτήσουν κανάλι. Γιατί; Να το κάνουν, τι; Και, τελικά, λέγεται πως έκλεισε το deal με τον Σαββίδη, ο οποίος πως και πως σκέφτεται να ξεμπλέξει. Να γλυτώσει. Γενικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι στη φάση μαζεύουμε τα λουριά, σαν πολύ είχαμε απλωθεί.
Στη φώτο, από ματς του Αστέρα,  ΠΑΕ συμφερόντων Μπάκου, Καϋμενάκη.
Διαβαστε ακομα:

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ... ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑΣ