Η ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑ...

 
Το 1990 παντρεύτηκαν δυο μεγάλοι σταρ του σινεμά. Ο Αμερικανός Τομ Κρούζ και η Αυστραλιανή Νικόλ Κίντμαν. Μετά από δυο χρόνια υιοθέτησαν την Ιζαμπέλα και δυο χρόνια αργότερα ένα ακόμα μωρό, αγόρι αυτό. Το 2001 Κίνμαν και Κρουζ χώρισαν, συνέχισαν την καριέρα τους και τη ζωή τους με νέους γάμους και άλλα παιδιά. Η Ιζαμπέλα την άραξε στο Λονδίνο, παντρεύτηκε το αγόρι της το 2015 (φώτο), και όλοι οι μαλάκες λένε πως κάνει μια ''μυστηριώδη'' ζωή. Γιατί, παρακαλώ;
Επειδή δεν γουστάρει τη δημοσιότητα, ούτε τα φράγκα των γονιών της. Αρνήθηκε την προσφορά του θετού πατέρα της να ζει στην Καλιφόρνια, και να της αγοράσει πολυτελές διαμέρισμα στην Ντάουνιγκ στρητ με θέα, με 4 υπνοδωμάτια και πισίνα. 
Το κορίτσι κάνει μια κανονική, κανονικότατη προσωπική ζωή, κερδίζοντας δικά της χρήματα από την τέχνη της, πουλώντας φωτογραφίες της και σχέδια. Ο σαϊντελογικός γάμος της είχε γίνει σε στενό κύκλο, φίλους της μόνο, διότι η ζωή της είναι σε στενό κύκλο. Είχε καλέσει στο γάμο και τους γονείς, οι οποίοι απουσίασαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 
Ναρκωτικά, δημοσιότητα και κραιπάλη, με την απαραίτητη... διαμαρτυρία και αποξένωση από τους γονείς του είναι η νορμάλ ζωή ενός παιδιού κινηματογραφικού σταρ. Ευνουχισμένο κοινωνικά και επαγγελματικά το παιδί, ο γιος ή η κόρη διασημότητας, τιμωρεί τον άπονο γονιό και τον τιμωρεί με ακρότητες. Αυτά δεν τα ξέρει η Ιζαμπέλα Κρούζ. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;