Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ 60 ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΑΣΤΗ

 
Το story τραβάει. Είναι αβανταδόρικο. Απ' εκεί ξεκινάει μια ταινία. Από την ιστορία που θα καταπιαστεί. Κι αν την ιστορία την προκλητική και πιασιάρικη τη διαχειριστεί κινηματογραφικά με τρόπο που θα κερδίσει τον θεατή.
Μια 62χρονη χήρα, καθηγήτρια των θρησκευτικών αποφασίζει να περάσει  μια βραδυά με νεαρό ζιγκολό. Μια υπερσυντηρητική και ανέραστη σκουριασμένη κυρία με επαγγελματία εραστή. Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Όλα θα κυλήσουν ήρεμα και κανονικά ή θα υπάρξουν εκπλήξεις και απρόοπτα;
Μετά την ιστορία έρχεται ο ηθοποιός, οι ηθοποιοί που λαμβάνουν μέρος στο έργο. Συν το story, συν ο ηθοποιός ανεβάζει τις μετοχές της ταινίας. Πρωταγωνιστεί η μεγάλη Αγγλίδα ηθοποιός Έμα Τόμσον (1959), οποία μ' αυτά που ήδη έχει πει έχει κάνει μέγα σπρώξιμο στην ταινία.
Θα μπορούσε να αδιαφορήσει στο επικοινωνιακό κομμάτι η Emma Thompson, δουλειά μου είναι να παίξω, να ερμηνεύσω το ρόλο της γυναίκας που ανακαλύπτει τον έρωτα με ζιγκολό, όχι να διαφημίσω την ταινία. Τι έκανε η κυρία; Είπε τόσα όσα χρειάζονται να σε κάνουν να δεις οπωσδήποτε την ταινία. Στην οποία η εν λόγω σοβαρή καλλιτέχνις, με δυο Όσκαρ, παρακαλώ, εμφανίζεται γυμνή. Γιατί, όχι; Ή παίζουμε ή δεν παίζουμε.
Διαβαστε ακομα:

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟ... ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ