Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ... ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!

 
Δεν δέχομαι ότι ο Τράγκας μέσα στα καθήκοντα του ως λειτουργός της ενημέρωσης και της μαχόμενης δημοσιογραφίας εκβίαζε κόσμο. Επιχειρηματίες και πολιτικούς. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συμφωνήσω μ' όλους τους... αποκαλυπτικούς και καθαρούς και πολέμιους της όποιας διαπλοκής, ότι πράγματι ο - και αρχηγος κόμματος- Τράγκας ήταν κακοποιός αν... Μόνο αν μου αναφέρουν έναν, έστω, έναν, ρε, παιδί μου, από τα θύματα της γιωργάρας.
Πιθανόν ο Τράγκας να έστησε και κόμμα, για να συνεχίζει, όπως τον κατηγορούν μετά το θάνατο του, τη βιομηχανία των εκβιασμών. Δώσε τόσα μη σε ξεφωνήσω, και από τα εφ-εμ και πρωτοεσέλιδα, αλλά και μέσα από τη Βουλή. 
Μήπως δεν ήταν μόνο εκβιαστής ο Τράγκας, αλλά όπως κάποιοι εκδότες και πιστολάς. Δώσε τόσα, για να αρχίσω να κοπανάω τον αντίπαλο σου. Τον ανταγωνιστή σου. Τέλος πάντων, εκείνον με τον οποίο έχεις ανοικτούς λογαριασμούς.
Μη ξεφεύγουμε. Ο εκβιασμός, που λένε ότι ο Τράγκας έτσι έβγαλε τα εκατομμύρια, θέλει κι άλλον παίκτη. Κανένας δεν εκβιάζει τον εαυτό του. Και, βέβαια, ο εκβιαστής, είτε λέγεται Τράγκας, είτε όχι, εκβιάζει αυτόν που είναι μπλεγμένος σε βρωμοδουλειά. Αν, λοιπόν, κάνουν coming out μόνο στον φουκαρά τον Τράγκα, σημαίνει ότι ''αποκαλύπτουν'' τη μισή αλήθεια. Πιο σωστά αποκρύβουν σκόπιμα οι διαπλεκόμενοι συνάδελφοι τους βρωμιάρηδες, τους οποίους είχε στο σημάδι με την κάννη του ο μακαρίτης.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ KATHARINE HEPBURN ΑΡΕΣΑΝ & ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ